A fiert o BANANĂ. Cu ceaiul obținut S-A VINDECAT pe loc DE O BOALA de care suferim mulți

ceai de banane

Mulți știu ce înseamnă insomnia, câte necazuri aduce, cu ce consecințe se lasă generând în serie alte suferințe. Sigur, există somniferele, o gamă largă, bogată și mereu cu alte consecințe nefaste pentru sănătate. Și totuși mai avem o soluție. E naturală și, noi, cei care am încercat-o suntem mulțumiți, unii chiar fericiți că au scăpat de o năpastă.

Informația  ca ceaiul de banane in care trebuie sa presari putina scortisoara poate face minuni cand vine vorba despre insomnie si te poate ajuta sa ai un somn linistit ne-a atras. Iată rețeta simplă cu care faci acst ceai.

Pentru a-l prepara este nevoie sa tai capetele unei banane si sa o speli foarte, foarte, foarte bine pentru a elimina eventualele chimicale de pe ea. Dupa aceea, feliaz-o si pune-o la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce a fiert  10 minute, strecoara lichidul si adauga in el putina scortisoara. Bea acest ceai cat timp este fierbinte cu puțin înainte de a te culca. E bun și ceaiul de tei, dar dacă nu ești  cu totul dependent de somnifere, acest ceai te va ajuta să adormi mai repede și să ai un somn liniștit. Încearcă și tu!

 Articol relatat de portalul healthyfoodteam.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.