Adevăratele cauze ale bolilor. Bolile apar în câmpul energetic al omului cu mulți ani înainte ca ele să se manifeste în planul fizic

foto: The Mind Unleashed

Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion in viata lor, o nedreptate, mai ales daca este vorba de o maladie ereditara sau e luata de la cineva. Orice boala sau accident aparut in viata ta a fost provocat de tine. Boala este pur si simplu un semnal al corpului tau.

Supraconstiinta ta, latura ta divina, Dumezeul tau interior iti trimite un mesaj ca sa-ti atraga atentia asupra faptului ca in actiunile, vorbele si gandurile tale este ceva care se opune legii iubirii. De aceea este necesar sa captezi mesajul si sa multumesti supraconstiintei tale ca ti l-a transmis. Daca nu reusesti sa descifrezi mesajul, bolile si accidentele tale nu vor face decat sa se intensifice.

Cand starea de rau persista, e timpul sa vezi neaparat despre ce e vorba. Daca boala e puternica inseamna ca ea s-a instalat in tine de multa vreme. Este sufletul tau care striga ajutor. Trebuie sa revii pe drumul cel bun, pe drumul dragostei.

Fiecare boala, indispozitie sau accident nu este decat un semnal. Boala inceteaza de indata ce ai inteles mesajul. Cu cat doreste omul mai mult sa se schimbe cu atat mai repede si mai usor se desfasoara insanatosirea lui.

Bolile sunt cu miile, iar cauza este una singura: insuficienta iubire de Dumnezeu. De indata ce incetam sa nazuim catre Divin noi ne cufundam in uman si incepem sa depindem de acesta, adica de viata, desfatare sexuala, mancare, dorinte si constiinta. Cu cat depindem mai mult de acestea cu atat mai mare va fi imbolnavirea.

Toate aceste boli se lecuiesc intr-un singur mod: sa accepti pierderea umanului, sa vezi in aceasta vointa divina si sa intelegi ca fara boala nu exista dezvoltare spirituala. Boala este un bec rosu care ne avertizeaza asupra faptului ca noi ne aflam pe un drum gresit.

Daca ani in sir faci prostii, repetand greselile, vine o vreme a platii prin boala pe care singur ti-ai creat-o. De fapt boala se datoreste pierderii divinului din noi, iar insanatosirea este rezultatul restabilirii acestei legaturi. Practic te vindeci trupeste daca te-ai vindecat sufleteste.

Noi oamenii suntem alcatuiti din trei componente: trup, suflet si spirit, asemeni Sfinei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh si orice dezechilibru al uneia din cele trei structuri ne aduce suferinta.

Boala si starea de rau sunt opuse sanatatii si starii de bine si se manifesta in realitatea ta, din vina ta. Tu nu poti sa fii bolnav fara ca la un anumit nivel sa-ti cauzezi boala si poti sa te faci iarasi bine intr-o clipa, pur si simplu decizand aceasta.

Oamenii care nu cred in Dumnezeu sunt mai expusi bolilor datorita coeficientului de imunitate care este foarte scazut. De acea, oamenii credinciosi sunt mai sanatosi psihic si fizic decat cei care nu au credinta. Drumul insanatosirii este drumul catre Dumnezeu.

Toate bolile sunt autocreate. Pana si doctorii isi dau seama acum de modul in care oamenii se autoimbolnavesc. Oamenii cu un orgoliu interior crescut atrag boala si nenorocirea.

Boala ne obliga sa ne schimbam launtric, sa ne transformam, sa acumulam iubire pentru Dumnezeu. Cu cat mai puternic se schimba omul launtric in directia buna cu atat mai putine medicamente ii sunt necesare si mai repede poate invinge boala.

Intotdeauna bolile apar in campul energetic al omului cu multi ani inainte ca ele sa se manifeste in planul fizic. Campul energetic este primordial in raport cu corpul si ii determina acestuia soarta, caracterul si starea fizca. Organismul trebuie sa blocheze programele distructive ce au patruns in campul omului. Cu cat este mai puternic si mai periculos programul distructiv, cu atat mai eficienta si mai sigura poate sa fie blocarea acestuia, adica boala.

Cand omul incalca Legile Supreme se abate de la calea sa de evolutie, i se deformeaza structura energetica, apar brese in sistemul sau defensiv si el devine o prada usoara pentru virus, care indeplineste functiile unui program punitiv. Omul incepe sa fie bolnav. Bolile grave contribuie la protejarea structurii spirituale.

Daca distrugem armonia dintre noi si univers vom avea parte de boli, nefericire, necazuri si suferinte.

Gandurile sumbre, pline de neincredre, grijile, ura si frica, impreuna cu rudele lor: anxietatea, amaraciunea, nerabdarea, avaritia, lipsa de amabilitate, obiceiul de a judeca pe altii si de a-i condamna, toate acestea ataca trupul la nivelul celulei, ceea ce va conduce la suferinta, nefericire si deprimare. خn aceste conditii este imposibil sa ai un corp sanatos.

Prin gandurile, dorintele si obiceiurile noastre inducem sanatate sau boala in corpul fizic. Noi suntem singurii raspunzatori pentru starea noastra de sanatate, pentru fericirea si nereusitele noastre. Nu Dumnezeu ne trimite boli, accidente sau suferinte, ci noi ni le creem singuri prin gandurile noastre distructive. Cu alte cuvinte, culegem ce am semanat in trecut. Sentimentul de prosperitate prin rezonanta atrage prosperitatea.

A-ti fi teama de o boala inseamna a-i inlesni evolutia, a o provoca. Daca aveti ganduri despre boala si suferinta trupul va atrage aceste ganduri in corpul fizic.

Ganditi-va ca intamplarile nu sunt cauze ci efecte ale starii mentale in care va complaceti.

Boala nu trebuie considerata ca o pedeapsa sau ca o nedreptate. Ea este cel mai drept act din existenta noastra, pentru ca a fost generata de comportamentul nostru mental si afectiv. Prin gand omul se imbolnaveste si tot prin gand el se vindeca.

Orice boala porneste din minte. Multi bolnavi isi pregatesc in mental, cu straduinta, anii de-a randul, o inbolnavire definitiva. Nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba un prototip mental corespunzator.

Adevarata vindecare incepe in momentul in care ne gandim ce am vrea sa facem atunci cand ne vom recastiga sanatatea. Nu tratamentul medical este cauza vindecarii, ci credinta ferma. |De veti crede, toate sunt cu putinta celui care crede|. (Marcu 9, 23)

Cand suntem bolnavi sa cerem sa ni se dea sanatate si nu sa fim vindecati de boala.

In cazul unui om bolnav, cu cat va temeti mai mult pentru el cu atat produceti un rau mai mare si-l impiedicati sa supravietuiasca.

Cand se imbolnaveste cineva sa-i acordam un ajutor minim si foarte detasat, nu unul sufocant. Atentia exagerata in timpul bolii intretine boala si dependenta.

Daca compatimesti un om, te poti imbolnavi. Pe om poti sa-l ajuti, dar nu sa-l compatimesti. Compatimirea se adreseaza corpului si poate prejudicia spiritul omului. Cand compatimesti un om bolnav inseamna sa nu fii de acord cu boala lui, dar nu iei in considerare cauzele spirituale ale bolii respective, care favorizeaza destramarea spiritului. De aceea, boala trebuie acceptata cu smerenie. Singura solutie a celorlalti este sa se roage pentru sanatatea lui, dar nu sa-l compatimeasca.

Medicul panseaza rana si Dumnezeu o vindeca. Cand rana este tratata cu iubire ea se vindeca repede. Vindecarea poate fi instantanee sau poate dura o viata, in functie de cat de mult a-ti capitulat in fata iubirii. خn masura in care putem pastra in suflet starea de bucurie si iubire vom putea sa invingem treptat orice boala. Vindecarile au loc doar atunci cand greselile sunt platite, lectiile invatate, atentionarea luata in seama.

Nu este suficient sa acceptam boala, trebuie sa ne bucuram ca ea ne salveaza sufletul si trupul. Noi trebuie sa acceptam toate umilintele, neplacerile pricinuite trupului nostru prin intermediul carora ni se purifica sufletul.

Obiceiul oamenilor de a discuta in societate despre simtomele diverselor boli, cauzele lor, morti, agonii si scene de cosmar atrag asupra lor un torent de impresii daunatoare, care le vor pricinui boli si suferinte.

Sa nu uitati locul in care v-ati nascut. De locul in care ati vazut lumina zilei si de poporul din care va trageti v-a leagat si va leaga intotdeauna energii uriase, cu influente nebanuite. Sa nu uitati ca un om bolnav va fi ajutat cel mai bine sa se vindece in locul in care s-a nascut pentru ca numai acolo paternul (modelul) lui bioenergetic functioneaza cel mai bine.

Daca avem curajul sa fim cinstiti cu noi, putem usor sa observam ca: jumatate din viata ne straduim sa ne distrugem sanatatea pentru avere, pentru ca apoi in cealalta jumatate sa cheltuim averea pentru a ne recastiga sanatatea, cat se mai poate din ea.

Articol publicat pe site-ul roaim.net.tc

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.