Adormi în mai puțin de 10 minute cu ajutorul unui vechi remediu chinezesc

Insomnia este o afecțiune comună, care poate fi tratată cu succes printr-o metodă alternativă practicată în medicina orientală chineză. Cu această tehnică de prevenire a insomniei vei uita în curând de somnifere și de nopțile nedormite! Trebuie să o încerci, pentru că este foarte simplă!

Medicina tradițională chineză este extrem de eficientă, datorită faptului că se bazează pe ingrediente naturale. Acest remediu pentru insomnie este un ceai, este extrem de benefic pentru sănătate, care nu numai că acționează ca o pastilă de dormit, dar de asemenea, îmbunătățește starea generală de sănătate. Ceaiul poate fi îmbunătățit la gust cu puțină miere și stevia.

Ingredientele de care ai nevoie toate provin de la natură:

  • lavandă uscată
  • coaja de mandarină proaspătă
  • valeriană uscată
  • mușețel uscat

Mod de preparare:

Pisează toate ingredientele și amestecă-le. Se adaugă 1 lingură din amestec într-o cană de apă clocotită pentru a prepara acest ceai de îmbunătățire a somnului. Este important să se utilizeze coji de mandarine proaspete, nu uscate. Se spală mandarinele înainte de utilizare. O coajă de mandarină mică este suficientă pentru o ceașcă din acest elixir al somnului. Bea o ceașcă din acest ceai înainte de a merge la culcare și nu vei mai avea probleme cu somnul!

sursa: elli.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.