Află care este temerea ta ascunsă și care ar putea fi cauza acesteia

Imaginea din această fotografie, cea care îți sare în ochi pentru prima dată, îți dezvăluie ce temeri ai în subconștient. Află care este temerea ta ascunsă și care ar putea fi cauza acesteia.

Dacă prima imagine pe care o vezi este un cuțit

Subconștientul tău se teme de boală. Îți este teamă că ai putea avea o boală incurabilă, de care să nu știi. Îți este teamă că ți-ai putea pierde viața în orice moment.

Dacă prima dată vezi o omidă

Temerea subconștientului tău este cu privire la fantome, aceasta este o fobie cunoscută în domeniul de specialitate sub numele de phasmophobia. Vă este teamă de apariția unor spirite rele în momentele când sunteți singur, în special noaptea.

Dacă vezi un fluture prima dată când privești imaginea

Temerea ta subconștientă este legată de trădare. Îți este teamă de a nu fi trădat, probabil ai fost rănit de multe ori de cei din jurul tău. Probabil că te-ai confruntat cu o respingere care te-a afectat profund, deși ascunzi destul de bine acest lucru, confruntându-te doar în sinea ta, în subconștientul tău cu acest lucru.

Dacă imaginea care îți sare în ochi prima dată este un măr

Înseamnă că cel mai mult îți este frică de moarte, nu neapărat de moartea ta, cât de pierderea celor dragi ție. Probabil deja ai pierdut pe cineva apropiat și de aici ai rămas cu o temere în subconștient, cum că în orice moment ai mai putea pierde și pe altcineva apropiat ție.

Articol relatat pe portalul almanahonline.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.