Află ce se întâmplă când ai probleme cu somnul la anumite ore. Dacă te trezești între ora 3 și 5 dimineața înseamnă că…

Insomnia

Uneori se întâmplă să ne trezim în fiecare noapte la aceeași oră, fără să ne întrebăm de ce? În medicina tradițională chineză există așa o concepție potrivit căreia trezirea în timpul nopții la ore diferite înseamnă că organismul nostru are anumite senzații și ne dă de știre despre anumite probleme fizice sau emoționale.

Așadar, dacă ai probleme cu somul între 21:00 și 23:00 e vorba de stres.
Este perioada în care majoritatea oamenilor adorm. Dacă somnul te ia cam greu în acest interval de timp poate fi vorba de îngrijorarea excesivă și de stres. În acest caz se recomandă să apelezi la meditații.

Trezirea între 23:00 și 1:00 – un semn al dezamăgirii emoționale.
Potrivit medicinii tradiționale chineze, acesta este timpul în care este activă vizica biliară. La fel, dacă obișnuiești să te trezești la aceste ore, posibil că ai anumite dezamăgiri emoționale. Pentru a putea trece peste ele e nevoie să recurgi la mantre pozitive și să exersezi în ceea ce privește acceptarea de sine și iertarea.

Trezirea între 1:00 și 3:00 – un semn al furiei.
În această perioadă de timp îți dă de știre ficatul. Dar pe lânga asta, insomnia poate fi legată de prea multă furie acumulată. Pentru ca să dormi bine, bea apă rece și meditează.

Trezirea între 3:00 și 5:00 – semnul că ți se adresează o Putere Cerească.
Acest interval de timp are legătură și cu un ușor sentiment de tristețe. Dacă te trezești în această perioadă s-ar putea ca o Putere de Sus să vrea să te orienteze pe drumul cel drept. Pentru a adormi după asta, încearcă exercițiile de respirație și rugăciunea.

Trezirea între 5:00 și 7:00- un semn al blocajelor emoționale
Din punct de vedere energetic acest timp este legat de intestinul gros. De asemenea, dacă te trezești în acest interval înseamnă că te confrunți cu niște blocaje emoționale. Pentru a adormi întinde-ți mușchii sau mergi la toaletă.

Organsimul nostru este un lucru uimitor. Dacă vom învăța să observăm ceea ce încearcă el să ne comunice vom putea să ne îmbunătățim viața atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

surse:

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.