”Apa de argint” cu proprietăți antibiotice deosebite. Cum se obține și în ce cazuri este indicată

foto: wallpoper.com

Apă de argint este o suspensie de apă cu ioni de argint. Este dovedit științific că argintul are capacitatea de a distruge peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, fungi și paraziți.

Virtuțile argintului au fost cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Vechii egipteni, românii și grecii îi cunoșteau puterile tămăduitoare. Încă de acum 4.000 de ani, vindecătorii chinezi foloseau ace de argint, atunci când făceau acupunctura.

Navigatorii își transportau apă în vase de argint, ca s-o păstreze proaspătă în lungile lor călătorii pe mări și oceane și ferită de riscul contaminării. Cert este că această soluție funcționă perfect.

În Evul Mediu, aristocrații nu se îmbolnăveau, în timp ce epidemiile făceau mii de victime în rândul populației sărace.

Explicația ar fi ca bogății își permiteau să folosească tacâmuri de argint și să mănânce și să bea din vase de argint, ceea ce le oferea protecție, imunitate la bolile vremii.

Apa păstrată în vase de argint are proprietățile unui antibiotic extrem de eficient. Există în magazinele naturiste suspensii de apă cu ioni de argint.

Tratamentul poate suplini antibioticiele și uneori poate să fie chiar mai eficient decât acestea, fără nici un fel de efecte secundare. Produsele pe bază de argint coloidal sunt realizate din particule fine de argint suspendate în lichid – argintul este utilizat de asemenea în fabricarea bijuteriilor şi a plombelor dentare.

Rolul argintului in organism a fost comparat cu un sistem imunitar de rezerva si asta pentru ca studiile au relevat ca terapia cu argint are un efect extraordinar in lupta cu radicalii liberi, cei care ataca celulele sanatoase din organismul uman.

Apa pastrata in vase de argint are proprietatile unui antibiotic extrem de eficient. Apa de argint poate fi preparata foarte simplu, in casa, pastrand apa de baut in vase de argint sau daca nu avem vase de argint putem folosi o bijuterie sau un ban de argint.

De regula seara, umplem o sticla sau borcan cu apa si punem obiectul de argint. Dupa 8, 10 ore, rasturnam apa astfel rezultata intr-un alt vas, cu foarte mare grija pentru ca reziduurile din apa purificata sa ramana pe fundul primului vas.

Clatim bine vasul si obiectul de argint si pregatim o alta portie de apa. Nu exista pericolul ca in tesuturi sa se acumuleze argint, deoarece surplusul este eliminat foarte usor.

Organismul uman are nevoie de 0,088 mg de argint pe zi, care poate fi procurat atat din apa de argint, cat si din fructele de mare, oua, lapte de vaca si lapte de capra.

În ce cazuri este indicată terapia cu apă de argint?

Acnee, alergii, infecţii ale vezicii urinare, otită, tulburări de digestie, infecţii ale prostatei şi căderea părului sunt numai cîteva dintre afecţiunile care pot primi tratament cu apă cu argint coloidal.

Este cel mai bun remediu complementar pentru afecţiuni cronice ca hipertensiune arterială, hepatită cronică, sinuzită, gastrită, ulcer, psoriazis, herpes.
Cel mai simplu şi eficient produs complementar împotriva gripei, inlcusiv a celei porcine şi a virozelor respiratorii. Se mai ştie că, acela care se spală pe faţă cu apă de argint capătă un ten frumos. Rănile spălate cu apă de argint se vindecă mai repede, nu se infectează şi cicatricele rămase după vindecare sunt mai puţin vizibile.

Şi pentru păstrarea suprafeţelor afectate de arsuri cât mai aseptice este folosită tot apa de argint. Şi fiindcă tot e alertă de gripă porcină pe mapamond, trebuie să ştim că apa de argint este un excelent mijloc profilactic în timpul oricărei epidemii.
Se recomandă câte două linguriţe pe zi de apă de argint.

sursa: ziare.com

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.