Autoritățile sunt în ALERTĂ! ”MOARTEA GRI”, substanța care poate ucide un om chiar și prin atingerea cu mâinile acoperite

O serie de decese înregistrate în statele americane Georgia, Alabama și Ohio au condus către o substanță extrem de periculoasă, obținută prin combinarea mai multor compuși, care poate să ucidă consumatorii dintr-o singură doză, potrivit Foxnews.com.

Noul drog conține un amestec de heroină, fentanil și carfentanil, substanță folosită în tranchilizantele pentru animalele de mari dimensiuni, precum elefanții.

Peste 50 de oameni au murit în ultimele trei luni, în mai multe state din SUA, anchetatorii considerând că moartea lor ar avea legătură cu acest drog.

„Este una dintre cele mai periculoase combinații de substanțe, pe care am întâlnit-o în ultimii 20 de ani,” a declarat Deneen Kilcrease, șeful secției de chimie a Biroului de Investigații din Georgia.

Subtanța poate fi injectată, înghițită, fumată sau inspirată pe nas, în funcție de consistența sa.

Noul drog arată ca un amestec de ciment și poate fi cumpărat de pe străzi la sume modice, mai precizează sursa citată, scrie evz.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.