Băutura care influenţeaza pozitiv sănătatea noastra, ferindu-ne de cancer

foto: dailyhealthyfoodtips.com

Pătrunjelul conţine nutrienţi care influenţeaza pozitiv sănătatea noastra, menţinându-ne corpul alcalin.

Aceştia sunt împărţiţi în două grupe – uleiuri esenţiale în primul rând şi flavonoide în al doilea rând. Pătrunjelul este, de asemenea, bogat în vitaminele C, A şi K, experţii în domeniul sănătăţii recomandându-l în special toamna şi iarna.

Iată reţeta.

Ingrediente:

  • 1,5 litri de apă,
  • pătrunjel- aproximativ 3 legături
  • 0,5 kg lămâi
  • 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu
  • 0,5 litri de oţet de mere

Mod de preparare: În primul rând trebuie să ne asigurăm că lămâile sunt bine curăţate în special de pesticide. Pentru aceasta trebuie să lăsaţi lămâile scufundate pentru 30 de minute în oţet de mere, apoi să le spălaţi foarte bine cu apă. După ce v-aţi asigurat că lămâile sunt bine curăţate, tăiaţi-le felii şi adăugaţile în cei 1,5 litri de apă. Mărunţiţi pătrunjelul şi puneţi-l de asemenea în apa respectivă. Nu uitaţi şi de cele 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu, acesta fiind ultimul ingredient pe care trebuie să-l adăugaţi.

Gata!

Reţeta împotriva cancerului este completă. Nu vă rămâne decât să agitaţi bine conţinutul şi să-l ţineţi 12 ore în frigider. După cele 12 ore puteţi consuma din preparat în felul urmator: 100 de ml în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Consumând acest preparat timp de 1 lună în fiecare an, te vei alege cu un organism alcalin (cancerul nu se poate dezvolta în mediul alcalin) şi pregătit să lupte cu orice boala necruţătoare.

Autor: Cristian IACOV

sursa: toaca.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.