”Bletemul lui Lermontov”, cum a fost prevestit războiul dintre Ucraina și Rusia și până unde va escalada conflictul

foto: 123RF.com

Astrologul rus Pavel Globa, care a prezis cu exactitate atacurile din 2001 asupra World Trade Center, revine in atentie cu o prezicere pe care a facut-o in urma cu 10 ani, spunand ca razboiul dintre Ucraina si Rusia precede un conflict planetar.

In urma cu zece ani, popularul astrolog a spus ca Ucraina va inceta sa mai existe. Conform acestuia, in 2014, Rusia va intra in razboi din cauza asa-numitului „blestem al lui Lermontov”.

„Anul acesta se implinesc 200 de ani de la nasterea marelui poet si prozator, datele legate de aniversarile sau comemorarile sale aducand consecinte nefaste pentru Rusia”, a spus Globa.

Globa spunea in urma cu 14 ani ca Rusia va fi prinsa intr-un razboi dur cu Siria, Iran, Azerbaijan sau Turkmenistan. El nu a amintit atunci si de Ucraina ca posibil adversar al Rusiei.

Astrologul crede ca Mihail Lermontov a avut „viziuni intunecate” si, nu intamplator, a scris poemul „Demonul”. In anii care au celebrat nasterea sau au comemorat moartea poetului, Rusia a fost martora unor evenimente catastrofale.

Lermontov s-a nascut in 1814 si, exact dupa un secol, a izbucnit Primul Razboi Mondial. Lermontov si-a peirdut viata intr-un duel in 1841 si, dupa 100 de ani, Rusia era atacata de Germania nazista.

In previziunile sale, Pavel Globa nu include Ucraina ca adversar principal al Rusiei in Al Treilea Razboi Mondial, insa ii acorda un rol important in aceste evenimente care, conform lui, se vor dezvolta anul acesta.

„2014 uneste doua simboluri ale zodiacului persan, respectiv chinezesc, Cocosul de Aur si Calul Galben de Foc, cele doua culori ale drapelului Ucrainei”, spune Globa, citat de Sanovnik. In 2008, intr-un interviu, astrologul spunea ca, in perioada 2014-2020, vom avea parte de cataclisme uriase, nemaivazute pe planeta: incendii, tornade, inundatii, valuri Tsunami.

Astrologul rus nu exclude nici posibilitatea ca Belarus si Ucraina sa se uneasca intr-un singur stat.

Pana in acest moment, Pavel Globa are cateva preziceri care s-au indeplinit. El a prezis dezmembrarea URSS, venirea la putere a lui Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 din SUA, precum si apusul politic al lui Fidel Castro.

sursa: jurnalmm.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.