Cocktailul din 6 componente mi-a curățat ficatul. Efectul este vizibil într-un timp relativ scurt

Acesta nu este doar un smoothie de legume, ci un amestec cu adevărat vindecător pentru ficat. Cândva am avut probleme de sănătate, iar medicul mi-a prescris un curs de antibiotice. După tratamentul cu medicamente, m-am simțit îngrozitor: greutate în partea laterală, gust amar în gură, senzație de greață ușoară după mâncare – întregul buchet de senzații, cunoscut celor care au ficat bolnav…

Rețeta acestui cocktail m-a inspirat și am decis să încerc s-o prepar. O băutură delicioasă care curăță organismul. Timp de o săptămână m-am alimentat corect și am băut zilnic un pahar din această băutură vegetală, iar la sfârşit am început să mă simt mai bine ca niciodată. Vă sfătuiesc să încercați…

Cocktail-ul de legume

INGREDIENTE

-3 morcovi

-2 mere verzi

-1 sfeclă

-0,5 lămâie fără coajă

-o bucată de rădăcină proaspătă de ghimbir

-câteva frunze de salată verde sau spanac

PREGĂTIREA

Mărunțiți toate legumele spălate și curățate într-un blender. Adăugați în băutura vegetală concentrată 2 căni de apă. Poate fi băut rece și păstrat la frigider.

Morcovii, bogați în flavonoide și vitamina A, hrănesc ficatul. Pectina, care se conține în mere, ajută la eliminarea toxinelor. Frunzele de salată verde asigură o bună circulație a sângelui și întăresc sistemul imunitar. Ghimbirul și lămâia contribuie la funcționarea excelentă a tractului gastrointestinal, înlătură balonarea și îmbunătățesc metabolismul. Sfecla crudă are multă fibră benefică pentru intestine.

Îmi place să gătesc smoothie-uri de legume în blender, iar acesta este cel mai bun! Încearcă efectul său vindecător, ficatul se va curăța și nu te va mai deranja.

sursa: ecology.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.