Cum realizezi elimarea grăsimii din corp cu ajutorul cafelei. Era bine dacă știai asta mai devreme

O mulțime de oameni nu își pot începe ziua așa cum se cuvine, fără cel puțin o cană de cafea fierbinte. Cafeaua parcă te trezește mai bine și îți aduce un plus de energie. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să slăbești cu ajutorul cafelei?

Adaugă două ingrediente simple în cafea

Chiar dacă pare greu de crezut, este posibil dacă adaugă în cafeaua ta de dimineață două ingrediente foarte simple, pe care cu siguranță le ai deja în casă. Este vorba despre ulei de cocos și scorțișoară.

Cum funcționează această combinație?

Scorțișoara are o mulțime de beneficii pentru organismul nostru. Puțini știu că este un puternic antiinflamator și elimină radicalii liberi, de la nivelul organismului. De asemenea, uleiul de cocos ne ajută să trăim mai mult și mai sănătos. Acesta curăță organismul, mai ales ficatul, și ajută la eliminarea grăsimii depozitate, de la nivelul abdomenului. Așadar, ar trebui să-l folosești cât mai des cu putință.

În cafea poți adăuga o mulțime de ingrediente care să-i ofere un plus de savoare, dar și pentru ca aceasta să aibă mai multe beneficii pentru sănătate.

Cum prepari cafeaua cu ulei de cocos și scorțișoară?

Ingrediente:

o ceașcă de ulei de cocos

o linguriță de scorțișoară

Mod de preparare:

Cele două ingrediente se amestecă bine până când vei obține o pastă omogenă. Amestecul se pune într-un borcan de sticlă. În fiecare dimineață, când îți prepari cafeaua adaugă 1 – 2 lingurițe din acest amestec și savureaz-o.

Pe lângă aceste ingrediente, cafeaua poate fi amestecată cu arome deosebite, cum ar fi: esență de rom, esență de vanilie, unt, frișcă sau lapte, chiar dacă această combinație este foarte cunoscută. De asemenea, poți adăuga sirop de caramel și gheață pentru a prepara un frappe delicios.

Sursa: avantaje.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.