Cum te ferești de atacurile cerebrale. Ce alimente contribuie la subțierea sângelui

Ingrosarea sangelui este un proces destul de periculos si este cauza migrenelor foarte puternice si atacurilor cerebrale.

Acest lucru se poate datora unor boli hepatice, vasele de sânge deteriorate, precum și modificări în cadrul pachetului de eritrocite și trombocite.

Dacă nu subțiază sângele, viscozitatea poate fi cauza de cheaguri de sange.
Deoarece cheagurile pot duce la atacuri de cord si accidente vasculare cerebrale, atunci ar fi cazul să vă faceți griji despre cum să găsească modalități de subtierea sangelui.

De exemplu, în procesul de sutiere sangvina se recomanda sucul de afine și sucul de roșii.

Apoi, sunt recomandate sucul de lamaie, ceapa, uleiul de masline, sfecla roșie, peștele, usturoiul, semintele de floarea soarelui si cacao.

Consumul fructelor de padure, de asemenea, poate duce la rezultate semnificative, în special căpșuni, coacăze, afine, cireșe și zmeură.

În plus, în cazul trombozei ar trebui sa se manance alimente a bogate in magneziu, deoarece acestea pot preveni formarea de cheaguri.

Continut bogat magneziu au fulgii de ovăz și ghimbirul. Pentru subtierea sangelui specialistii recomanda taurina, un aminoacid, care se gaseste in fructe de mare și pește – calmar, ton, cambulă și creveți.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.