Cum era vindecat alcoolismul de către medicina străveche, practicată de țăranii siberieni

foto: news.sky.com

Este cunoscut ca alcoolismul este adevarata nenorocire a umanitatii si nu este usor de vindecat, acesta boala distruge atat corpul, cat si sufletul omului. Este arareori recunoscut ca o boala.

Niciunde in lume aceasta maladie nu a avut o mai mare raspandire ca in Rusia. Pentru ca alcoolul a fost mereu fabricat si vandut de catre stat, si pentru ca valorificarea lui reprezenta un procent important din bugetul guvernului, bautura a fost mereu raspandita si numarul alcoolicilor in permanenta crestere.

Si pentru ca oamenii stapaniti de acest flagel rareori se considerau oameni bolnavi, ei niciodata nu cautau vreun ajutor de la medicina pentru starea lor.

In Siberia, alcoolismul are si azi un tratament considerat radical. Dar a te supune acestui remediu, fie barbat sau femeie, inseamna ca iti gdoresti cu adevarat vindecarea. Tratamentul este foarte neplacut si chiar este dureros.

Medicatia antialcoolism se bazeaza pe o varietate de muschi de pamant, care era fiert in apa, timp de 20 de minute. Aceasta fiertura trebuia consumata de pacient fierbinte si el trebuia sa fie treaz, nebaut.

Dupa ce a consumat un pahar plin cu acest lichid, imediat pacientul trebuia sa bea un pahar plin de vodca. Metoda producea imediat o stare de voma cu dureri.

Procedeul era repetat imediat, cu rezultate si mai drastice. De cele mai multe ori, procedeul era utilizat de trei ori. La sfarsitul acestui tratament scurt si dureros, bolnavul era complet epuizat.

De aici inainte, ori de cate ori mai incerca sa bea alcool, reactia era aceeasi, chiar si dupa ani de la primul tratament. Multi vindecatori sustineau ca s-a format o alergie care tine toata viata si o repulsie virulenta fata de alcoolul sub toate formele sale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.