Cum să ne întărim oasele – remediul extraordinar din vechime, cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu nu doar ca te ajuta sa scapi de cosuri si sa iti albesti in mod natural dintii, dar are numeroase alte efecte miraculoase de care habar nu aveai. Luptati pe cai naturale impotriva os­teoporozei, folosind remediul ancestral al bunicilor noastre. Mancati dimineata si seara cate un iaurt in care amestecati o lingurita de bicarbonat de sodiu. In felul acesta va veti ajuta oasele sa fixeze calciul. Este un procedeu simplu, preventiv, care va face sistemul osos mai rezistent la socuri.

Dupa un efort fizic ceva mai intens, organismul este obosit si isi fac aparitia durerile de spate (curba­turi). Bunicile noastre le calmau pur si simplu cu bai calde si bicarbo­nat de sodiu. Procedati la fel: adaugati la apa din cada 4 linguri de bicarbonat.

Functionand cu 100 km pe ora, organismul oboseste, iar noi ne simtim lipsiti de vlaga. Pentru regasirea tonusului, bunica facea o baie in apa rece (10°), in care dilua, in prea­labil, 4 linguri de bicar­bo­nat de sodiu. Dupa 15 minute, iesea din apa plina de vigoare si de energie!

Sursa – sanatate.bzi.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.