(VIDEO) Cum să reparați fermoarele care nu-și mai fac treaba…

Ați avut vreodată un sacou sau o geantă, pe care ați aruncat-o din cauză că fermoarul s-a defectat? Odată ce fermoarul nu-și mai face treaba, întregul obiect poate fi considerat complet inutil.

Micul fermoar este într-adevăr o invenție uimitoare, iar mecanismul său a rămas același după atâta timp. Nu este de mirare că fermoarele sunt folosite la atât de multe lucruri. Deci, ce se întâmplă când se defectează? Am o geacă frumoasă de piele care îmi place foarte mult, dar într-o zi fermoarul s-a defectat… Nu știu cum s-a întâmplat, dar pur și simplu a încetat să mai funcționeze. Am încercat să-l repar singur, dar nu aveam idee ce să fac, așa că în cele din urmă m-am dus la un atelier de reparații și mi l-a fixat un specialist. A fost o mare bătaie de cap și m-a costat mai mult decât aș fi crezut, dar totuși mi-am recăpătat geaca mea preferată! Dar se pare asta nu a fost tot.

De fapt, puteți repara complet fermoarul de sine stătător. Grație minunilor internetului și minților sclipitoare sunt fericit și capabil de a împărtăși diferite trucuri cu oricine este dornic de a asculta. Acesta este cazul unei întreprinderi americane UCAN Zippers, care a postat un video ce ne arată cum să reparăm un fermoar defectat și în același timp să economisim bani. Este un video într-adevăr util, deoarece, ne oferă cea mai bună explicație despre cum se defectează un fermoar, astfel încât să preîntâmpinăm astfel de incidente pe viitor. Într-adevăr se vorbește despre un truc rapid în cazul în care s-a defectat fermoarul în timpul călătoriei.

Priviți acest video minunat!

Sperăm să reușiți să reparați singuri fermoarul! Este simplu!

Sursa: metaspoon.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.