Cureți colonul și spui adio constipației cu doar 2 ingrediente naturale

foto: magicworld.su

Adultul modern este deja dependent de un stil de viață nesănătos, cu diete precare și o alimentație săracă în nutrienți, cu obiceiuri nocive și o serie de alte vicii.

Ca rezultat al acestor practici, intestinul subțire a devenit mult mai puțin eficient, din cauza faptului că mâncarea se blochează în căptușeala pereților interni. În cazul în care dieta ta nu cuprinde destul fibre, este foarte probabil să ai parte de probleme digestive și nu numai.

Fibrele care totuși există nu mai au efect din cauza consumului de alcool, pastile, alimente procesate și rafinate, fast-food și multe altele.

Odată ce consumăm aceste alimente, o parte rămâne în intestine timp de luni de zile, acumulându-se sub forma unor conglomerate. Unul dintre simptomele care indică acest lucru este respirația urât mirositoare. Intestinul subțire are numeroase funcții, dar cea mai importantă este cea de absorbție a nutrienților.

Totuși, din cauza acumulării de resturi de mâncare, această absorbție nu mai are loc în condiții normale. Odată ce funcția acestor intestine este redusă, începi să ai parte de diferite probleme de sănătate.

Unele dintre simptomele care indică o poluare a intestinelor includ: metabolism încet, constipație cronică, îngrășare excesivă, diabet de tip II, boli renale, de ochi și urechi, probleme cu părul, unghiile și pielea, precum și alte afecțiuni cronice, ca artrita sau cancerul.

Dacă scapi de acumularea de fecale, mucus și microparaziți din intestine, îi va fi mult mai ușor corpului să funcționeze normal.

De aceea, experții în nutriție recomandă această băutură pentru o detoxifiere completă a intestinelor și a colonului.

Importanța clismei

Procedura pe care o vom prezenta mai departe va avea efectele dorite numai dacă realizezi clisme zilnice, pentru eliminarea particulelor moi de fecale în procesul de detoxifiere.

De aceea, clisma este importantă mai ales pentru cei care suferă de constipație cronică.

Se iau 3 lingurițe de făină din semințe de in, pe o perioadă de 3 săptămâni, pentru o curățare completă a intestinelor și eliminarea acumulărilor de fecale, mucus și paraziți. În plus, vei restabili echilibrul microflorei intestinale.

În plus, această metodă va permite o stabilizare a greutății și o ardere mai rapidă a grăsimilor. De asemenea, are un impact pozitiv asupra procesului de metabolizare a lipidelor. Făina din semințe de in absoarbe și elimină toxinele din organism și scade nivelul de colesterol.

Curățarea colonului
Înlocuiește micul dejun cu această mixtură naturală, timp de 3 săptămâni:

  • Prima săptămână – 1 linguriță de făină din semințe de in și 100 ml de kefir.
  • A doua săptămână – 2 lingurițe de făină din semințe de in și 100 ml de kefir.
  • A treia săptămână – 3 lingurițe de făină din semințe de in și 150 ml de kefir.
  • Nu depozita mixtura, ci realizează în fiecare dimineață porții noi.

Este recomandat să bei cel puțin 2 l de apă pe zi.

Notă

Evită această procedură dacă suferi de cancer sau alte boli cronice. De asemenea, este interzisă femeilor însărcinate sau care alăptează.

sursa: desprerelatii.net

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.