Cuvinte scrise acum 2500 de ani: „Regatul Siriei nu va mai exista și nici capitala Damasc”

foto: videoblocks.com

Profeții biblice. Un cunoscut cărturar, specializat în cercetarea versetelor biblice susține că războiul din Siria a fost prevăzut în urmă cu peste 2.000 de ani.

Teribilul atac cu arme chimice care a avut loc înainte de Paște în Siria și riposta americană cu rachete au intrat în atenția lui Joel Rosenberg, un atent investigator al versetelor biblice. Acesta a observat că în pasajele lui Isaia și Ezechiel există câteva informații care astăzi capătă sens. Profetul Isaia spunea: „Aici, Damascul nu va mai fi un oraș, ci o ruină”.

„Regatul Siriei nu va mai exista și nici capitala Damasc”, mai scrie în Biblie. „Aceste versete biblice se confirmă. Știm că încă din Antichitate, Damascul a fost un oraș înfloritor, locuit în permanență. E prima oară în istorie când orașul se transformă în cenușă”, a adăugat Rosenberg.

Mai mult, cercetătorul american e de părere că alte două profeții, în afara de cea despre dispariția Siriei ca țară, urmează să se întâmple poate chiar în acest an. În capitolele 38 și 39 din Ezechiel scrie că Rusia va face o alianță cu alte națiuni pentru a ataca Israelul. Aceste profeții au fost scrise în urmă cu 2.500 de ani.

În Biblie, susține Rosenberg, Rusia era denumită pământul Magog. Tot acolo scrie că această țară este în pericolul în care se află astăzi Siria și că Israelul ar putea câștiga bătălia.

„Când aceste lucruri au fost scrise acum 2.500 de ani, nimeni nu își imagina că așa ceva se putea întâmpla, mai ales că atunci Orientul Mijlociu era înfloritor. Mai mult, națiunea rusă nu exista, tărâmul fiind cunoscut sub numele Magog, un teritoriu locuit de triburi primitive”, concluzionează Rosenberg.

sursa:teotrandafir.com via sourcecode.com.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.