De ce poartă Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii geanta de mână

foto: Business Insider UK

De ce nu? ar spune unii. Pana la urma nu e si ea femeie ca toate femeile? Prin urmare, nu poate iesi in lume fara un ruj, o oglinda, sau alte produse de infrumusetare strict necesare unei doamne care se respecta si care tine la imaginea ei…

Pai da, asa este, prin urmare, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are toate motivele sa poarte mereu cu ea o geanta de mana, chiar daca nu are nevoie sa aiba cu ea cheile de la casa sau de la masina, atat timp cat este mereu cineva la dispozitia ei care sa o serveasca.

Insa, daca nu are nevoie de geanta de mana pentru a-si pune cheile in siguranta, ce are regina totusi in poseta? Chiar daca nu este o intrebare vitala pentru existenta noastra cotidiana, chiar daca putem trai si fara acest raspuns, cineva ne ofera totusi raspunsul misterului. Este vorba de biograful regal Sally Bedell Smith care a reusit sa afle in premiera ce poarta Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii in geanta de mana si de ce este acest accesoriu atat de important pentru ea.

Asadar, Regina are mereu in geanta ei o oglinda si un ruj, cateodata si un stilou, cateva pastile mentolate si ochelarii de vedere. Duminica, in geanta de mana a reginei veti gasi si cateva bancnote, de 5 si 10 lire sterline, foarte precis impaturite, destinate donatiilor de la biserica.

Jurnalistii de la The Telegraph au aflat insa si unul dintre secretele ascunse in spatele gentii de mana a reginei Marii Britanii. Conform acestora, regina transmite mesaje secrete personalului ei cu ajutorul gentii de mana. De exemplu, daca regina isi pune geanta pe masa la un dineu, inseamna ca isi doreste ca evenimentul sa se termine in urmatoarele 5 minute. Daca isi pune geanta de mana pe podea insa, inseamna ca nu ii place conversatia  si doreste sa fie salvata de doamna ei de onoare (n.r: femeia care se afla in serviciul reginei).

Prin urmare, daca urmeaza sa ai vreo intalnire cu regina si o vezi facand unul din gesturile de mai sus, sa nu spui ca nu te-am pus in garda in privinta semnificatiilor:)…

sursa: stirifeldefel.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.