Declarațiile unui medic celebru ne pune pe gânduri: ”Totul este otravă, doar cantitatea face diferența”

De obicei sănătatea noastră depinde de anumiți factori care ne influențează, precum presiunea societății, lipsa voinței personale și stresul.

Modificarea genetică a fructelor și legumelor a devenit ceva normal în zilele noastre. Chiar și altoirea face parte din acest proces.

Aproape toate produsele vegetale sunt modificate genetic. Intră pe paginile de internet care abordează acest subiect și vei afla care sunt cele mai sănătoase produse alimentare.

Asta e prima sursă de informare în ziua de azi. Prefer de regulă să citesc articole semnate cu numele și prenumele inclusiv și specializarea autorului. Nu poți fi inginer sau artist și să scrii despre medicamente și vindecare.

Doctorul Simona Tivadar, a citat cuvintele lui Paracelus care a spus acum 600 de ani în urmă că totul în jurul nostru este chimie și otravă. Diferența o face doar cantitatea.

Producătorii de suplimente alimentare susțin că acestea sunt pe bază de plante și sunt naturale. Mulți oameni cred asta, ceia ce este greșit. Mai mult sau mai puțin acestea îți face rău.

Chiar dacă consumi pătlagină în exces, vei tuși foarte mult. La moment nu sunt pastile ecologice pentru sănătate deplină.

Ca să fim sănătoși, trebuie să avem o viață echilibrată, că mâncăm de toate câte puțin și să ne bucurăm cât mai mult.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.