Descoperire ULUITOARE a cercetătorilor suedezi! Usturoiul, un leac suprem și perfect natural contra infecţiilor urinare

remedii-naturale-ulei-de-masline-si-usturoi-pentru-infectii-urinare

Un grup de cercetători suedezi, care au studiat mii de cazuri de cistite şi nefrite „nevindecabileˮ, au descoperit un lucru tulburător: din cele 166 de tulpini de bacterii care produc infecţiile urinare, nu mai puţin de 56% dintre ele sunt rezistente la toate antibioticele testate.

Iar şi mai mare le-a fost mirarea microbiologilor când au văzut care este substanţa care distruge 82% dintre aceste super-bacterii rezistente la antibiotice: zeama de usturoi crud. Totul se datorează unor compuşi pe bază de sulf din căţeii de usturoi, care surclasează ca efect cele mai moderne antibiotice. În plus, spre deosebire de acestea din urmă, compuşii pe bază de sulf sunt atât de diverşi, încât microbii nu ajung să se adapteze la ei şi să capete rezistenţă ca la medicamentele de sinteză.

Iată, aşadar, că celebra cură cu căţei de usturoi, înghiţiţi întregi (aşa încât compușii activi să nu fie distruși de secrețiile hepatice), are o fundamentare ştiinţifică, pentru uimitorul său efect contra cistitelor şi nefritelor.

sursa: yogaesoteric.net

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.