Doctoria ieftină, folosită de milenii, curăță sufletul și trupul de cele mai rele otrăvuri

foto: ziuadecj.realitatea.net

Doctorie ieftină, cu proprietăți terapeutice uimitoare, extrem de eficientă în multe afecțiuni, chiar și în cancer.

Considerat unul dintre cele mai vechi şi mai puternice remedii din lume, cu o capacitate uimitoare de neutralizare a substanţelor dăunătoare din intestin, un excelent detoxifiant pentru organism, cărbunele medicinaleste un produs 100% natural, obţinut printr-un proces de ardere la tempe­raturi înalte a lemnului, într-un mediu lipsit de oxi­gen.

Carbunele activ are o putere mare de adsorbție fiind capabil de a acumula și fixa moleculelor unui lichid sau gaz. Acesta se comportă în organismul uman ca un burete ce absoarbe din tubul digestiv bacteriile, ciupercile parazite, gazele, și unele substan­ţe toxice care, apoi, vor fi eliminate.

Se găsește în farmacii sub formă de comprimate ori pulbere și este un remediu de prim ajutor, în caz de otrăviri şi toxiinfecţii alimentare.

Leac foarte eficient în otrăviri, capabil să neutralizeze şi să elimine rapid substanţele dăunătoare mai bine decât laptele, cărbunele medicinal poate fi de ajutor celor dependenţi de alcool care încearcă să renunţe la acest viciu.

Pe termen lung, acest remediu se poate dovedi eficient în combaterea gastritei şi ulcerului, atenuînd rapid senzaţia de arsură şi durere, neutralizînd aciditatea sucurilor gastrice și combate balonarea şi infecţia cu microorganisme.

Poate fi administrat în enterite, colite de fermentaţie şi putrefacţie, în diareea cauzată de anumite alimente și în tulburări biliare Celor predispuşi la indigestii şi balonări li se recomandă cărbune medicinal fie preventiv, fie în momentul în care s-a instalat starea de rău.

Cărbunele activ este o terapie tradiţională de detoxifiere pentru eliminarea accelerată a toxinelor acumulate în organism. O linguriţă de cărbune medicinal amestecat cu două-trei linguriţe de ulei de măsline extravirgin se înghite cu apă, dimineaţa, pe stomacul gol și se administreayă zilnic timp 3-4 săptămâni.

Se spune că o cură cu acest remediu era considerată o terapie miraculoasă de întinerire ajutând la curăţarea sîngelui şi la primenirea respiraţiei, reglînd toate procesele digestive. Administrat primăvara şi toamna, cărbunele vegetal nu doar detoxifiază, ci şi combate astenia.

Mai mult pe ziuadecj.realitatea.net

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.