Dovada că ardeiul iute poate salva mii de vieți într-un minut. Iată cum este posibil

foto: Pinterest

Doi medici foarte, buni naturiști, Doctor John Christopher și Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile pe care le are ardeiul iute asupra organismului uman!

În cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este că, de câte ori sunt chemat în astfel de cazuri de urgenţă, dacă persoana încă mai respiră, îi dau să bea o cană cu ceai de ardei iute (1 linguriţă la o cană de apă fierbinte). În cateva minute, pacientul este deja pe picioare.

Doctorul Christopher explică acest lucru prin faptul că ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sângelui din cap până în picioare. Acesta ridica presiunea de pe zona hemoragică, permiţând sângelui să se coaguleze rapid. Dacă persoana este inconştientă, se pun câteva picături de extract (tinctură)de ardei iute sub limba pacientului.

Ingrediente:
· pudră de ardei roşu (ardei Cayenne);
· 2 ardei Cayenne proaspeţi;
· 50% alcool (poţi folosi vodcă);
· 1 recipient din sticlă (de 1 litru).

Mod de preparare:
1. Se umple un sfert din recipientul de sticlă cu pudra de ardei Cayenne şi se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra.

2. Se amestecă cei doi ardei Cayenne proaspeţi şi se adaugă suficient alcool astfel încât amestecul să aibă o textură asemănătoare unui sos.

3. Se adaugă mixtura în recipientul care ar trebui să fie acum trei sferturi plin.

4. Se umple sticla până sus cu alcool şi se închide bine. Se agită sticla de mai multe ori în timpul zilei, pentru a se amesteca bine conţinutul.

5. Se lasă tinctura la macerat (circa 28 de zile) şi apoi se strecoară compoziţia cu ajutorul unei bucăţi de tifon. Se păstrează produsul într-o sticlă închisă la culoare şi se ţine într-un loc uscat şi întunecos.

Dozaj: 5 – 10 picături din această tinctură la un pacient care a suferit cu adevărat un atac de cord. Adaugă alte 5 – 10 picături în 5 minute. Repetă terapia până când problema persoanei se dispare.

sursa: olt.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.