După ce vei folosi acest remediu, vei rămâne fără carii şi stomatologii fără loc de muncă

app-toothpaste

Kazue Yamagishi este un cercetător japonez care a inventat un produs revoluționar pentru menținerea igienei orale perfecte. Este vorba despre o pastă de dinți, care are proprietăți cu adevărat uimitoare. Odată ce va ieși pe piață, această pastă de dinți îi va lăsa cu siguranță pe stomatologi fără loc de muncă!

Pasta de dinți pe care a inventat-o acest cercetător japonez poate recupera toate fisurile și găurile din dinți provocate de carii, având capacitatea de a reface și smalțul dentar. Ca și ingrediente, pasta de dinți este fabricată din componente similare smalțului dintelui, dar este în formă lichidă. În acest fel, oamenii vor putea să o aplice cu ușurință pe dinți, pentru a avea grijă de aceștia și pentru a remedia toate problemele dentare pe care le au.

pasta de dinti repara carii

Înainte de a inventa formula pentru această pastă de dinți, cercetătorii au realizat mai multe experimente pe hidroxilapatită, care mai este cunoscută și sub numele de  fosfat de calciu cristalin, care este cunoscută ca fiind principala componentă a dintelui.

Imediat după ce te speli pe dinți cu această pastă, ea începe să acționeze împotriva acidului pe suprafața dintelui. După trei minute, pasta incepe sa se cristalizeze și se fixează pe smalțul dintelui. Pasta de dinți nu a apărut încă pe piață, dar în momentul în care se va întâmpla asta, cu siguranță stomalogii vor rămâne fără locuri de muncă.

sursa: elli.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.