Efect garantat! Ce se întamplă dacă-ți pui ceapă pe tălpi, peste noapte, sau in ureche!

ceapa

Daca te confrunti cu o durere violenta de ureche, incearca acest leac babesc. Ia o ceapa, taie-o pe jumatate si scoate-i miezul. Pune apoi „inima” in ureche (atentie insa sa nu o impingi prea mult spre urechea interna) si mergi la culcare.

Te asigur ca atunci cand te vei trezi, vei observa ca te simti mult mai bine. Ceapa va inmuia orice impuritate (ceara, clei) formata in ureche, facand mult mai usoara procedura de curatare. Are deasemenea efectul natural de a calma inflamatia urechii, care cauzeaza durerea, scrie Secretele.com.

Obiceiul de a pune ceapa pe talpi poate fi intalnit in medicina traditionala chinezeasca. Chinezii au constatat ca exista mii de terminatii nervoase la nivelul talpilor, care comunica cu organele interne si sunt in stransa legatura cu sistemul nervos.

Cand o ceapa taiata este pusa pe talpa, ea elimina germenii si bacteriile, pentru ca in mod natural, ceapa are proprietati antibacteriale si antivirale. Acidul fosforic care e „de vina” pentru plans, patrunde in circulatie si ajuta ca sangele sa se purifice in tot corpul.

sursa: stireazilei.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.