Există 7 tipuri de durere fizică legate direct de starea ta emoțională

foto: youtube.com

Durerile fizice sunt în strânsă legătură cu afecțiunile spirituale. Astfel, fiecărei probleme fizice îi corespunde o cauză spirituală, iar pentru a o trata este bine să-i cunoaștem cauza spirituală și să luăm măsuri în ceea ce privește aceasta.

1. Dureri de cap: Durerile de cap sunt cauzate de stresul acumulat in organism. Nu trebuie decat sa te relaxezi pentru a scapa de tensiune si de durerile de cap.

2. Dureri de gat: Daca ai dureri de gat, poti avea probleme cu iertarea (a ta sau a altor oameni). Daca simti ca ai gatul intepenit, analizeaza-ti sentimentele fata de anumite persoane.

3. Dureri de umeri: Durerile in zona umerilor indica o puternica povara emotionala. Concentreaza-te pe solutiile problemelor cu care te confrunti si incearca sa discuti cu membrii familiei pentru a mai scapa de “greutati”.

4. Dureri in partea superioara a spatelui: Durerile din zona superioara a spatelui inseamna ca traiesti cu sentimentul ca nu ai suficient suport emotional. Te poti simti neiubit, nedorit. Daca esti singur, poate ca e timpul sa iesi mai des in oras.

5. Dureri in partea inferioara a corpului: Durerile din zona inferioara a spatelui inseamna ca esti prea ingrijorat in legatura cu banii. Poate ca este timpul sa-ti reorganizezi bugetul sau sa ceri sfaturile unui consultant financiar.

6. Dureri in cot: Desi exista o vorba romaneasca despre durerea in cot, cand te doare cu adevarat in cot nu este prea placut. Durerea in aceasta zona transmite mesajul unei impotriviri la schimbarile care apar in viata ta. Daca ai bratele intepenite, ai si viata la fel de intepenita. Poate e cazul sa faci anumite compromisuri si sa iesi din zona de confort.

7. Dureri de solduri: Durerile de solduri indica o frica de a merge inainte. Poate ca te impotrivesti unor schimbari sau ca esti mult prea precaut atunci cand iei decizii.

sursa: sanatatea.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.