Familia lui Andrei Gheorghe a rupt tăcerea! Puțini cunosc povestea secretă a omului de radio si televiune

foto: Playtech

La scurt timp dupa moartea lui Andrei Gheorghe, familia vedetei a oferit un interviu emotionant in legatura cu viata omului de radio si televiziune.

Petruta, sotia lui Andrei Gheorghe, dar si cei trei copii ai sai, au dezvaluit o parte din amintirile frumoase din viata de familie, cat si lectiile pe care le-au primit in preajma acestuia.

“Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte…lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el”, a povestit Petruţa, potrivit spynews.ro.

Mai mult decat atat, Petruta sustine ca ar fi prevazut moartea lui Andrei Gheorghe: “Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină”. Continuarea pe evzmonden.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *