Femeia care a creat un remediu împotriva cancerului din două ingrediente simple. Metoda nu a fost folosită, deoarece nu aduce vreun beneficiu financiar

foto: noi.md

Cancerul poate fi considerat ”ciuma” modernă și doar menționarea sa ne înspăimântă, deoarece fiecare dintre noi are un risc crescut de a dezvolta cancer.

Statisticile noi arată că 1 din 2 bărbați și 1 din 3 femei vor dezvolta un tip de cancer pe parcursul vieții. În plus, numărul de pacienți cu cancer va crește rapid.

Johanna Budwig, un om de știință german extraordinar, a studiat această boală și, de fapt, a creat un tratament eficient împotriva cancerului. Dar, din păcate, această metodă nu a fost folosită, deoarece nu ar aduce nimănui vreun beneficiu financiar.

În fiecare zi, dăm bani pentru a sponsoriza oamenii de știință pentru a găsi un remediu împotriva cancerului, și el rămâne, ca de obcei, doar un mit. S-ar părea că nici un medicament, tratamente, preparate, băuturi nu pot trata această boală teribilă.

Interesul pentru terapia asociată cu uleiul de cânepă este în creștere, dar nu este disponibilă pentru toți pacienții, al căror număr crește în fiecare an.

Dar anume Johanna Budvig a fost cea care a găsit medicamentul împotriva cancerului în 1951, iar ea a fost nominalizată la Premiul Nobel de 6 ori. Această femeie extraordinară a studiat, de asemenea, fizica, psihologia și biochimia.

„Am o soluție la asemenea problemă precum cancerul, dar medicii americani nu mă vor asculta. Ei vin aici și studiază munca mea, care îi impresionează. Dar toți îmi fac oferte tentante ca eu să le dau această metodă și ei să poată câştiga foarte mulți bani pe ea. Nu voi face asta, așa că acum sunt interzisă în toate țările”.

Împreună cu această descoperire, ea a găsit și medicamentul și pentru multe alte boli, cum ar fi artrita, diabetul, tulburările cardiovasculare și disfuncțiile hepatice.

Metoda ei de tratament constă în schimbarea alimentației și a dietei. Dieta nu conține nici un fel de adaosuri, nici produse de origine animală, cu excepția brânzei (cașcaval) sau a brânzei de vaci, în combinație cu uleiul de în.

Această combinație de proteine și ulei furnizează nutrienții necesari la nivel molecular, iar celulele canceroase sunt absorbite, în timp ce corpul va deveni complet sănătos după 3 luni.

Brânză și uleiul de în, reînnoiesc celulele

De îndată ce grupurile sulfhidrile din brânză se unesc cu acizii grași nesaturați din uleiul de în, începe o reacție chimică, care face uleiul de semințe de în să devină solubil în apă și să între în celule pentru a produce energie.

Celulele corpului nostru necesită energie electrică, precum bateriile, pentru a funcționa corect și a activa toate funcțiile organismului. Combinația acestor două componente servește ca un carburant pentru celule.

Pentru a profita din plin de protocolul și dieta Budwig, dr. Budwig a stabilit mai multe reguli obligatorii:

Ar trebui să obțineți suficientă lumină solară pentru a stimula vindecarea trupului și a sufletului.

Beți doar apă purificată.

Eliminați din alimentația dumneavoastră carnea, zahărul și grăsimile animale.

Mâncaţi alimente imediat după preparare

Eliminați toate alimentele procesate din alimentație

Măcinați semințele proaspete de în și mâncaţi-le timp de 15 minute

Gătiți numai fructe și legume proaspete și naturale

Raportul dintre brânză și uleiul de inul ar trebui să fie de 2: 1

Nu adăugați alte ingrediente până când nu veți obține colagen

Eliminați toate tipurile de medicamente și suplimente alimentare

În cazul cancerului, dr. Budwig recomandă să mănânci zilnic câte 8 linguri de ulei de semințe de în. Pentru prevenirea cancerului, puteți consuma doar o lingură pe zi.

Mai jos sunt instrucțiuni despre cum să pregătiți amestecul de la dr. Budwig

În primul rând, trebuie să utilizați numai ingrediente de înaltă calitate pentru vindecare.

Se recomandă amestecarea unei linguri de ulei de semințe de în cu 2 linguri de brânză organică cu conținut scăzut de grăsimi pentru fiecare 50 kg de greutate corporală. Cu toate acestea, puteți regla dozajul în funcție de scopul și gravitatea simptomelor.

Într-un castron de sticlă, se adaugă o lingură de ulei de în, presat la rece, și se adaugă două linguri de brânză organică, cu conținut scăzut de grăsimi (2% sau mai puțin). Cel mai bine este să le amestecați în blender timp de un minut.

Apoi, câteva linguri de semințe de în brun sau auriu se macină într-o râşniţă timp de un minut pentru a obține un amestec pufos.

Se adaugă amestecul la ulei și brânză și se amestecă bine cu o lingură.

Puteți adăuga nuci, fructe, condimente.

sursa: noi.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.