Feriți-vă de tot ce conține ”prop”!

foto: Human Parasites

Cea mai temută boală în acest moment este cancerul produs de un parazit numit „trematodul intestinal uman”, care dacă este distrus evoluţia cancerului se va opri imediat.

Este afirmaţia unui cercetător român Ştefan Manea, directorul celei mai mari firme de medicamente din România, numită Hofigal.
Trematodul, un vierme intestinal, poate să producă cancerul în prezenţa alcoolului izpropilic. Alcoolul izopropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă în aproape toate produsele cosmetice, majoritatea surselor provenind din arome, coloranţi, produse alimentare.

De fapt, nu folosiţi nuci în produse care conţin vreo substanţă în care apare cuvântul „prop” în lista de ingrediente.

Se poate face afirmaţia că 100% dintre pacienţii cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat şi în ţesuturile canceroase. În fiecare persoană există un anumit număr de celule canceroase. Acestea sunt atacate de sistemul nostru imunitar care permit bolii să evolueze sau nu. Pentru aceasta se poate interveni la sistemul nostru imunitar utilizând o serie de alimente cu valoare excepţională care se află la îndemâna noastră, trebuie să avem însă o vigilenţă mai ridicată, accentuează inginerul chimist Ştefan Manea, director Hofigal.

Cuvântul „prop” poate fi găsit într-o listă de ingrediente a nenumărate produse, precum spuma de ras, after-shave, apă de gură, loţiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, produse alimentare, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat.

Gradul uman de expunere este uriaş.

sursa: adevarul.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.