(FOTO+ VIDEO) Cine a fost capabil să construiască așa ceva în Siberia?

O echipă de exploratori ruși a făcut o descoperire uimitoare în Gornaya Shoria, Siberia. Este vorba de o structură megalitică şi se preconizează că e cea mai mare din lume.

Construcţia descoperită este incredibil de mare, iar pentru a vă face o idee, structura este coparată cu ruinele de la Baalbek din Liban. Cercetătorii încearcă să afle cum a fost construită şi care este tehnologia cu care s-a lucrat la ridicarea ei.

Potrivit efemeride.ro, greutatea medie a pietrelor cu care a fost construită Marea Piramidă este de aproximativ 2,5 tone, pietrele care alcătuiesc Stonehenge au o greutate de circa 50 de tone, iar cele din structura misterioasă din Siberia depășesc 40 de metri înălțime.

După primele calcule se estimează că aceste pietre pot cântări între 2000 și 4000 de tone. Zvonurile despre o civilizaţie extraterestră nu au întârziat să apară, deoarece o asemenea construcție nu ar fi putut fi realizată decât ignorând gravitația și pentru a se ajunge în acel punct este nevoie de milenii și numeroase minți strălucite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.