Iată cum puteți sparge în mod natural cristalele de acid uric, cele care pot da naștere gutei

foto: ro.pinterest.com

Germenii de lucernă distrug cristalele de acid uric!

Atunci când este în exces în organism, acidul uric se strânge în mic cristale foarte dureroase care se colectează în articulații afectând țesuturile și dând naștere gutei.

Iată cum puteți sparge cristalele de acid uric în mod natural.

Consumați apă cu lămâie

Potrivit specialiștilor, germenii de lucernă se numără printre cele mai cunoscute remedii pentru a scădea nivelul de acid uric. De aceea, se recomandă să-i consumați în salată sau orice alt fel de mâncare. La fel de util este și sucul de lămâie care reduce daunele articulare provocate de cristalele de acid uric.

Consumați în fiecare zi un pahar cu suc de lămâie amestecat cu apă fierbinte. Acest leac poate preveni și un atac de gută.

Vișinele, un puternic antioxidant
Având excepționale proprietăți anti-inflamatorii, vișinele sunt un puternic antioxidant recomandat pentru a scăpa de nivelul ridicat de uree.

În consecință, se recomandă să mâncați cât mai multe vișine. În ceea ce privește rădăcina de brusture, aceasta este un remediu cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru că reduce inflamația și curăță sângele de toxine. Se administrează 20 de picături de tincture de brusture, dizolvate într-un pahar cu apă.

sursa: 4doamne.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.