Indivizii cu RH-ul negativ au capacități aparte. Dovezile prezentate de oamenii de ştiinţă

Din punct de vedere statistic, aproape 40% dintre europeni au Rh-ul negativ. Situația este diferită în Asia, unde 1% din populație are Rh-ul negativ. Olanda este țara în care trăiesc cele mai multe persoane cu grupa 0 și Rh negativ. Urmează bascii din Spania, britanicii, armenii, berberii.

Herodot susținea că sciții, numiți mai târziu saxoni sunt descendenți din Linia Șarpelui și au origini reptiliene. În lumea științifică, părerile cu privire la apariția Rh-ului negativ sunt împărțite.

Se pare că acest tip de sânge datează de acum 35.000 de ani luând naştere în urma unei mutaţii genetice, când s-ar fi utilizat ADN-ul de la extratereştri mixat cu cel de la o maimuţă, şi iată aşa ar fi luat naştere controversatul om neanderthalian, au afirmat cercetătorii în domeniu, scrie www.realitatea.net.

Doar aproximativ 15% din oamenii planetei au acest tip rar de sânge şi nu se ştie exact pe ce criterii au fost aleşi de providenţă să se nască aşa. Restul populaţiei, adică cca 85%, au cele 4 grupe de sânge:

Iar cele mai cunoscute grupe de celule roşii: 0I (a se citi zero unu), AII, BIII, ABIV.

Aceste litere, primele din alfabet, A şi B reprezintă două substanţe numite antigeni, ce pot fi atacate de sistemul imunitar. Aceşti antigeni sunt structuri proteice ce pot fi găsite în celulele roşii şi au rolul de a determina la un test de sânge ce grupă de sânge aveţi, dar şi ce RH.

Tipurile de sânge

Acest Rh aflăm de pe cnts.md că poate fi determinat de altă proteină, numită D antigen sau factorul Rh. Astfel că, dacă în urma testării acest antigen D este găsit în celulele roşii acea persoană are Rh-ul pozitiv, iar dacă nu a fost găsit, individul are Rh-ul negativ.

Mai multe studii au relevat faptul că acei 15% posesori de Rh negativ din întreaga lume ar putea aparţine rasei superioare cunoscută sub denumirea de Nefilimi.

Aceşti Nefilimi se spune că ar fi o rasă de uriaşi care au fost specificaţi chiar şi în Cartea Genezei. Ei se consideră a fi îngerii căzuţi, adică decăzuţi din drepturile de a avea un suflet nemuritor. În urma mutaţiei genetice ei ar fi revenit pe Pământ şi acum au un corp uman ce se spune că e nemuritor.

În Biblie, Talmud sau Coran, deşi sub alte denumiri numele Nefilim semnifică o cădere în păcat a îngerilor.
Potrivit yournewswire.com, această specie hibridă care se crede că a luat naştere în urma contopirii îngerilor decăzuţi cu oamenii este pomenită şi în Biblie, în cartea Genezei. Nu există însă dovezi clare că acei uriaşi menţionaţi în Cartea Sfântă ar fi aceşti Nefilimi. Să vedem acum ce calităţi înnăscute au cei cu Rh negativ.

Rh negativ versus Rh pozitiv

Oamenii de ştiinţă cred că persoanele care posedă aceast tip de sânge cu Rh negativ ar avea următoare atuuri:

  • Nu pot fi clonaţi
  • IQ ridicat
  • Toate simţurile sunt acutizate
  • Temperatura corpului este mai mică
  • Presiunea sângelui este mai ridicată
  • Intuiţia atinge cote înalte
  • Persoanele cu avest tip de Rh, au de regulă părul roşu, arămiu
  • Sunt extrem de sensibili la căldură şi la razele soarelui

Rh-ul negativ în lume

Cei mai mulţi oameni cu acest tip de Rh se pare că se găsesc în Sudul Franţei şi Nordul Spaniei.
Pe locul doi s-ar clasa evreii pentru că se ştie că mulţi dintre ei au tenul cu pistrui şi sunt roşcaţi ca naţie.
Cca. 45% din populaţia europeană se spune că au Rh negativ

sursa:medianews.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.