Întrebările sălbaticilor amazonieni, indieni, australieni adresate societății civilizate: ”Câştigați bani destrugându-vă sănătatea ca să aveți cu ce plăti medicii?”

foto: intelligentliving.co

În ultimii câteva sute de ani, aceşti, „sălbatici” amazonieni, indieni, australieni, şamani siberieni, au adunat foarte multe întrebări la care nu le găsesc un răspuns clar, pe înţelesul lor.

Aceştia întreabă, de exemplu, de ce munciţi atât de mult împotriva dorinţei voastre? Voi sunteţi ţinuţi de sclavi? Sunteţi pedepsiţi dacă nu munciţi cât vor alţii? Noi muncim numai atunci şi numai atât cât vrem, cât ne face plăcere şi foarte rar muncim mai mult dacă chiar este foarte, foarte important şi urgent. Însă dacă ne este lene nu muncim, deoarece lenea este un indicator al inutilităţii şi zădărniciei a ceea ce urmează să muncim. Noi ţinem cont de lene. Voi de ce munciţi peste lene, fără să aveţi chef, plăcere de a face ceea ce faceţi?

De ce femeile voastre merg la medic când sunt gravide? La voi graviditatea este o boală? La voi de ce gravidele sunt trecute în fişele medicale că şi paciente? E boală să fii gravidă? De ce femeile voastre merg să nască în spitale? La voi naşterea unuii copil este un act medical şi necesită intervenţia medicilor?

De ce imediat ce s-a născut copilul îi tăiaţi cordonul ombilical şi luaţi copilul de la mamă? La voi se consideră periculos ca mama să-şi primească imediat copilul pentru a avea primul contact şi alăptare?

De ce imediat ce se naşte copilul voi îl vaccinaţi? Chiar atât de toxic şi infectat este mediul în care apar copii voştri? Noi nu îi vaccinăm niciodată.

De ce să introducem în corpul unui copil abia apărut, pur şi curăţ tot felul de spurcăciuni?

De ce aveţi nevoie de casă, pentru care trebuie să lucrezi 20-30 de ani, apoi după ce o aveţi, oricum plătiţi impozite şi întreţinere la ele? De ce vă omorâţi atât cu ceva care oricum aici o să rămână şi în timpul vieţii vă trage în jos, vă leagă de un anumit teritoriu? De ce vă comportaţi cu propriile voastre case de parcă acestea ar fi locul de unde vă extrageţi energia vitală?

De ce, la ce bun vă trebuiesc gradinitile şi şcolile, locuri în care copiilor voştri nu le este deloc interesant?

De ce cheltuiţi atât de mult timp, energie şi sănătate pentru a câştiga bani, apoi cheltuiţi acei bani pentru a vă reface sănătatea, energia şi viaţă care oricum nu se mai reface? La ce bun toată nebunia asta? Câştig bani destrugându-mi sănătatea ca să am cu ce plăti medicii care oricum nu o să-mi refacă nici sănătatea, nici viaţă, nici energia, nici timpul? Voi nu gândiţi logic? La voi gândirea elementară, logica nu este văzută bine?

De ce apreciaţi ascultarea şi supunerea băieţeilor şi cultivaţi puterea şi independentă la fetiţe? Nu trebuie să fie invers? Noi cultivăm puterea, curajul, explorarea, rezistenţa, vitejia la băieţei şi instinctul de conservare, la fetiţe. Voi de ce faceţi invers? Care este sensul, scopul? La noi băieţeii sunt fiii cerului şi fetiţele – fiicele naturii? La voi nici măcar nu este invers ci este nicicum. De ce?

De ce învăţaţi copii formule complicate de matematică şi nu îi învăţaţi proprietăţile a o mulţime de plante terapeutice, cristale? De ce nu îi învăţaţi meserii, deprinderi, abilităţi şi de ce nu le dezvoltaţi capacitatea de a supravetui în natură, a înţelege natura şi viaţa?

De ce câştigaţi bani ca apoi să cumpăraţi tot felul de jucării inutile copiilor voştri, care le dezvoltă acestora motorica măruntă, în timp ce în orice poieniţă poţi găsi o mulţime de petricele, crenguţe, cioturi, insecte cu care să se joace şi le dezvoltă motorica complexă?

De ce vă trataţi cu medicamente scumpe, sintetizate farmacologic, iar apoi vă mai tratat odată de efectele secundare ale acestor medicamente sintetice, după care încă odată vă mai trataţi cu alte medicamente cu care speraţi că o să refaceţi sistemul imunitar distrus aproape definitiv, de primele două valuri de medicamente? În general voi de ce trataţi simptomele şi nu cauzele bolilor? Care este logica?

Voi nu cunoaşteţi medicamentele lăsate de Mama Natură, special pentru om? La noi, indienii aborigeni aşa cum ne numiţi voi, există zeci de remedii de a vindeca boala pe care voi o numiţi cancer (Rac) în fazele incipiente în timp de o săptămână şi facem ăsta absolut gratuit, fără să avem nevoie de bani pentru a dobândi sucul plantelor, copacilor. Avem impresia că sunteţi atât de zombati, încât nici măcar nu puteţi presupune că aceste lucruri sunt posibile, că vă puteţi trata şi altfel cu medicamentele naturii şi astfel preferaţi să munciţi din greu ca să aveţi bani să cumpăraţi medicamente scumpe cu care să vă trataţi sănătatea care aţi distrus-o în timp ce făceaţi bani. În tot acest timp distrugeţi pădurile şi câmpiile, jungla cu milioane de ierburi vindecătoare, lăsaţi fără de, case” mii de insecte şi animale, care locuiau aici cu mult înaintea venirii voastre. De ce nu puteţi trăi împreună, alături de ele? Vouă natura şi tot ce deţine Ea, vă este dăunătoare?
Dacă ai cumpărat o parcelă de pământ, ţi-ai făcut acolo o casă, atunci de ce mai plăteşti impozite pe casă? Nu e casa ta?

De ce vă alegeţi un şef de trib, apoi după 4 ani îl înlocuiţi cu alt începător?

Voi nu aveţi sfatul înţelepţilor?
Care este sensul atunci când călătoriţi dintr-o ţară în alta, de fapt doar te muţi dintr-un hotel în altul? Care este sensul să dai banii munciţi ca să dormi pe banii tăi într-un alt hotel? Nu puteai să dormi gratis în patul tău de acasă? La ce bun e călătoria asta? De ce nu vizitaţi localnicii, de ce nu învăţaţi ceva de la ei? De ce nu trăiţi o perioadă cu ei, lângă ei, ca ei?
Voi de ce nu aveţi sărbători pe care să le petreceţi în veselie, dans şi bucurie cu toată comunitatea?

La ce bun vă trebuie partidele politice? Ce fac ele pentru voi? Partidele politice sunt deţinătoare a diferitelor adevăruri, taine despre viaţă? Nu! Şi atunci la ce vă servesc?

De ce tot timpul vă distrugeţi mediul în care trăiţi?

De ce nu vă place adevărul, mai ales cel spus direct în faţă?
Sunteţi foarte ciudaţi şi pentru asta spuneţi că noi, aborigenii suntem ciudaţi? Sunteţi foarte înapoiaţi şi pentru asta ne vedeţi pe noi înapoiaţi. Sunteţi foarte sălbatici în relaţie cu voi şi cu natura şi pentru asta ziceţi că noi suntem sălbatici. Sunteţi bolnavi sufleteşte şi corporal! Vă este imperativ necesar să restabiliţi legătura cu voi înşivă, apoi unii cu alţii, apoi cu natura, cu tot ce este în esenţă încă de la început. Începeţi această muncă interioară cât mai repede, altfel o să vă pierdeţi.
Poate reuşeşti tu să le explici, astfel încât să înţeleagă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.