”Laptele de aur” garantează sănătatea vaselor de sânge

foto: Little Bird Therapies

Luați un pachețel de turmeric galben (este mai bine de cumpărat din magazinele indiene de condimente, în cazuri extreme – din supermarketuri, dar nu de la piață).

În 50 de grame de pulbere fină de turmeric adăugați de două ori mai multă apă și aduceți pînă la consistența smântînii lichide. Puneți-o pe foc și fierbeți-o, amestecând constant timp de 5-7 minute. Veți obține o pastă groasă de culoare maro.

După ce acest amestec se va răci, puneți-l într-un borcan de sticlă și dați-l la frigider. De obicei, această cantitate este suficientă pentru o rundă de tratament (cura este de 40 de zile, o dată pe an).

Înainte de a merge la culcare, fierbeți un pahar de lapte, adăugați o linguriță de pastă de turmeric și un sfert linguriță de ulei de migdale (conform rețetei – 2 linguri de ulei, dar e foarte gras!) Uleiul de migdale se vinde în farmacii sau în magazine de alimente dietetice, sănătoase sau vegane. Puneți în gură o linguriță de miere și beți un pahar de ”lapte de aur”.

Eu nu adaug ulei de migdale. Amestec turmericul în lapte fierbinte și apoi îl beau cu miere. Vreau să menționez că niciodată nu am reușit să amestec pasta până la capăt în lapte, rămân particule în suspensie. Le aleg cu o lingură și le consum cu lapte și miere. E foarte gustos. După un astfel de lapte de seară, dorm ca un copil, în pace și liniște. După primele trei seri de administrare a ”laptelui de aur”, am observat că picioarele aleargă ca în tinerețe.

sursa: ecology.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.