Leacul anticancer al părintelui Elefterie. Prepararea şi administrarea

foto: ampress.ro

Părintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Mănăstirii Dervent din Constanţa, era cunoscut pentru sfaturile pentru remediile naturiste pe care le recomandă enoriaşilor.

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent a urmat Facultatea de Medicină în Grecia şi a studiat tratamentele naturiste, devenind, în timp, ‘’medicul fără bisturiu’’, despre care se spunea că vindecă aproape orice, scrie ampress.ro.

A încetat din viaţă la 90 de ani, însă leacurile sale continuă să fie transmise şi folosite cu mare succes şi în prezent. Dovadă stă şi o reţetă pentru prevenirea şi combaterea bolilor, inclusiv a cancerului în stadii incipiente, remediu care a devenit popular datorită efectelor confirmate de cei care l-au încercat, scrie topremediinaturiste.ro.

Ingrediente:

  • 4 grame de lăptişor de matcă;
  • 1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
  • 300 de grame de polen măcinat;
  • 150 de grame de tinctură de propolis;
  • 200 de mililitri de ser fiziologic.

Mod de preparare şi administrare

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Pentru imunitate, pentru prevenirea cancarului sau ca adjuvant în boală canceroasă, din pastă rezultată se ia 1 lingură dimineaţa şi 1 lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Citiţi mai mult Aici

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.