Leacul pentru cancer a fost ținut secret timp de 60 de ani: ”Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii…”

foto: Stiri Mondene

Cu 6 nominalizări la premiile Nobel și două doctorate, Johanna Budwig vine din Germania și tu probabil nu ai auzit de ea încă, scrie realitatea.net, citat de mesaj.md.

Johanna nu este un simplu cercetător, ea se laudă că are o rată de succes la vindecarea cancerului de 90%, fiecare fiind vindecat cu diverse tratamente ce foloseau ingrediente naturale și fără efecte adverse. Dar pentru că metodele folosite de ea nu au fost unele care să aducă bani companiilor farmaceutice, Johanna a rămas necunoscută și tratamentul ei – la fel, scrie vocea.biz.

„Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă. Vin aici, îmi observă metodele și rămân impresionați, apoi vor să facem o înțelegere, să ia medicamentul în țara lor și să facă mulți bani. Eu nu fac asta pentru bani și refuz, din cauza asta nu sunt agreată de ei”, spunea Johanna.

Ca una din cele mai profibatile boli din industria farmaceutică, cancerul nu ar ajuta prea mult marile companii dacă ar deveni ceva foarte ușor de vindecat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.