Legătura dintre semințele de măr și cancer

Mulți oameni evită să mănânce migdale amare, sâmburi de cireșe, vișine și caise, precum și semințe de mere. Asta din cauza faptului că ele conțin cianură.

Dar noi avem o informație nouă care vă va convinge de contrariul. De fapt, acest lucru a devenit cunoscut încă în anii ’50.

Știm cu toții despre cianură că este otrăvitoare, dar în tratamentul cancerului ea este folosită într-un mod complet sigur. Mulți oameni ignoră cianura, deoarece este considerată foarte periculoasă, dar conținutul său în semințe este prea scăzut pentru a dăuna organismului.

În amigdalină există două molecule de glucoză, una de benzaldehidă și una de cianură. S-ar putea să vă sperie, dar ar trebui să știți că aceste molecule de glucoză – benzaldehida și cianura – atacă doar celulele canceroase. Acesta este genul lor de activitate. În alte cazuri, ele „călătoresc” numai prin tractul gastrointestinal.

Și anume de aceea celulele canceroase se hrănesc cu amigdalină pentru a-i folosi glucoză. Și știi ce se întâmplă după asta. Celulele canceroase sunt singurele care se hrănesc cu benzaldehidă și cianură, iar moleculele de glucoză acționează ca momeală.

Celulele canceroase au capacitatea de a procesa amigdalina folosind conținutul de beta-glucozidază – o enzimă. Și, astfel, ele eliberează molecule letale. Alte celule nu pot prelucra amigdalina.

Celulele normale au rodanez, o enzimă care se leagă de moleculele eliberate de cianură și produc cianate care sunt eliminate în urină.

Deci, acum știți adevărul și dacă cineva vă va spune că semințele de caise sunt otrăvitoare, ați putea să-l convingeți de contrariul.

Și trebuie să ne punem o întrebare simplă: de ce toată lumea este atât de „îngrijorată” cu privire la utilizarea amigdalinei pentru a ucide celulele canceroase? Sâmburii de caise conțin extract de B17, care are capacitatea de a distruge celulele canceroase. Acesta este un secret pe care toată lumea îl ascunde.

Desigur, câţiva sâmburi de caise nu vor putea învinge cancerul. Toate procedurile durează câteva luni, iar pacienții ar trebui să consume zeci de semințe de caise.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.