Limbajul corpului. Poziția în care dormi poate trăda multe aspecte ale caracterului nostru

foto: World Class Blog

Potrivit ultimelor studii realizate de experții în limbajul corpului, poziția în care dormi poate trăda multe aspecte ale caracterului nostru.

În urma studiilor, au fost realizate patru categorii de persoane, în funcție de poziția în care dorm. Acestea sunt: persoanele care dorm în poziţia fetus, cele care dorm în poziție verticală, cele care dorm pe o parte, cu mâinile întinse în față și cele care dorm pe burtă, cu mâinile de-o parte și alta a corpului.

Potrivit lyla.ro, persoanele care preferă poziția fetus încearcă mereu să caute o zonă în care să se simtă protejate. De obicei, acești oameni sunt onești și ordonați, dar își fac foarte multe griji fără rost.

Persoanele care dorm în poziție verticală sunt de obicei încăpățânate și foarte distante. Aceste persoane adoră să o facă pe șefii și sunt mereu încordate. Ca trăsătură principală de caracter, aceste persoane mint foarte mult.

Persoanele care dorm pe o parte cu mâinile întinse sunt de obicei foarte curioase. Ele doresc mereu noi provocări și își asumă riscuri foarte multe. De aceea își consumă des energia pe lucruri care se dovedesc inutile ulterior.

Persoanele care dorm pe burtă denotă faptul că nu au control asupra vieții lor zilnice. Au întruna nevoie de a se agăța de cineva și sunt mereu speriate de ceea ce trebuie să facă în timpul zilei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.