Maceratul de ceapă în vin alb pentru curăţarea de reziduri a venelor și arterelor

foto: doctorul-naturii.ro

Pentru o stare de sănătate bună, vasele de sânge sunt primele care ar trebui îngrijite.

Dietele dezechilibrate şi modul de viaţă defectuos sunt cauze principale ale îmbătrânirii. Dieta bogată în grăsimi şi zahăr alb rafinat pot înfunda sau bloca pereţii arterelor, restricționând circulaţia sângelui.

Arterele se încarcă cu reziduuri ce se încastrează în pereţi, îngustând porţiunea prin care circulă sângele, tensiunea arterială crește.

Se spune că dacă o persoană de 30 de ani are vasele de sânge ”îmbâcsite’’, este bătrână. Dacă are 60 de ani şi are vasele de sânge relaxate şi eliberate de reziduuri, este tânără. De aceea, vârsta omului (cea biologică) este starea sănătăţii arterelor lui.

Următoarea reţetă curăță sistemul vascular (vene şi artere), restabileşte pe cale naturală tensiunea arterială, eliminând ateroscleroza (îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali).

Macerat de ceapă în vin alb – Rețetă

  • 1 litru de vin alb, natural
  • 4-5 cepe roşii (aproximativ 500 g) tocate mărunt
  • 250 g rădăcină de pătrunjel
  • 2 legături de frunze de pătrunjel
  • 150 ml miere

Cum se prepară?

Cepele roşii spălate şi tocate mărunt se adaugă într-un recipient de sticlă. Peste ele se toarnă vinul alb natural. Separat, se pune la fiert rădăcina de pătrunjel – spălată, curăţată şi mărunţită – împreună cu frunzele de pătrunjel tocate (apa să acopere cu un deget rădăcina şi frunzele de pătrunjel). Se lasă totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. După ce s-a răcit, se strecoară. În continuare, maceratul de ceapă în vin alb se amestecă cu lichidul strecurat (obţinut anterior, din rădăcină şi frunze de pătrunjel) şi se adaugă 150 ml. miere. Recipientul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat pentru cel puţin 7 zile, agitându-se periodic. După 1 săptămână, preparatul se strecoară.

Cum se administrează?
Se consumă 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale, până la terminarea întregii cantităţi. Această reţetă este una dintre cele mai eficiente pentru curăţarea venelor şi arterelor de depuneri. Alcalinizaţi-vă hrana
Pentru curăţarea venelor şi arterelor, alcalinizaţi-vă hrana cu legume, fructe, argilă. Consumați din belşug lichide, ceaiuri din plante, sucuri de legume proaspăt stoarse, apă de izvor, apă de legume. Urmând aceste sfaturi, sângele se subţiază, depunerile de pe artere se desprind, iar pereţii vaselor devin elastici şi flexibili.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

sursa: vreaudouaportii.ro

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.