Mama a lăsat-o să meargă în club. Dimineaţă fiica nu putea să meargă şi să vorbească.

Amy 1

Amy Thomson este o adolescentă de 16 ani din Scoţia. Ea, cum îi stă bine unei fete, este foarte frumoasă şi populară printre colegii de clasă. Amy nu a avut niciodată probleme cu drogurile, dar după acea petrecere fatidică, viaţa ei s-a shimbat radical.

Neavând intenţii rele, patru prietene au decis să destindă în club. Totul mergea perfect, până când s-a apropiat de ele un tip care avea nişte praf în capsule transparente, spunând: „Fetelor, încercaţi! Este ecstasy, nu vă faceţi griji! E foarte cool!”

Amy 2

Amy şi cele trei prietene au făcut exact cum le-a recomandat străinul misterios. Un minut mai târziu, şi-au pierdut cunoştinţa. Ambulanţa era deja pe drum.

Prietenele lui Amy au avut noroc – s-au trezit în curând, tefere şi nevătămate. Dar tânăra, vedeta petrecerilor şi regina frumuseţii, a intrat în comă profundă. Medicii au spus că creierul său este grav afectat. Mama lui Amy nu avea idee în ce stare se va trezi fiica sa iubită.

Amy 3

Când a deschis ochii, Amy nu mai era la fel: nu vorbea aproape deloc, fiecare cuvânt îl rostea cu greu. Dar cel mai rău lucru este că va trebui să-şi petreacă restul vieţii într-un scaun cu rotile. Capsula fatală a lipsit-o pe Amy de capacitatea de a merge.

Amy 4

Sora lui Amy a filmat aceste imagini şi le-a publicat pe YouTube, pentru a răspândi avertizarea despre ecstasy în rândul tinerilor.

Între timp poliţia a arestat doi bărbaţi şi o femeie. Probabil ei sunt cei care au împărţit drogurile cu Amy, în ultima zi a vieţii ei.

Dar pentru mama şi sora acestei fete, care a fost cândva frumoasă, nimic nu mai contează. Părinţii şi-au pierdut fiica pentru totdeauna. O singură pastilă i-a distrus viaţa: i-a luat râsul, zâmbetul, dragostea şi viitorul. Toată lumea ar trebuie să înţeleagă, în sfârşit, ce înseamnă drogurile.

Articol relatat de portalul punct.tv.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.