Metodă ingenioasă pentru a desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie

foto: tovarashul

Cu timpul permeabilitatea scurgerilor de la chiuvete și căzi se diminuează, deoarece aici se strânge o cantitate semnificativă de mizerie și gunoaie.

Apoi într-o zi pe care nu o putem numi frumoasă, scurgerile se vor înfunda aproape de tot și apa nu se va scurge aproape deloc. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să chemați un instalator sau să dați bani pe soluții de curățare a scurgerilor!

Azi vă vom dezvălui cum puteți desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie.

Cum puteți desfunda scurgerile chiuvetelor?

Ingrediente:

200 g bicarbonat de sodiu;

200 g sare;

150 ml oțet;

Apă.

Mod de preparare și utilizare:

Prima dată amestecați sarea și bicarbonatul. Cu grijă turnați acest amestec în scurgere.

Fierbeți puțin oțetul, apoi turnați-l în scurgere. Veți asista la o reacție chimică în timpul căreia se formează o spumă.

În cele din urmă, turnați apă fierbinte în scurgere pentru a o spăla. Ați și terminat! După asta apa se va scurge fără nici o problemă.

Această metodă este una foarte simplă pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolvă excelent toate depunerile și tot odată nici nu afectează furtunul de scurgere.

În plus, desfundarea scurgerilor nu durează prea mult timp și nici nu este necesară vreo unealtă sau utilizarea vreunui instrument special.

Aveți grijă să mențineți scurgerile curate și fără probleme! Împărtășiți acest truc prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră, cu siguranță și ei au întâmpinat probleme cu înfundarea scurgerilor.

Sursa: cuochiipetine.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *