Nu poți dormi? ”Praful pentru somn” vă vindecă insomnia pentru totdeauna și are două ingrediente banale

foto: healthyfoodteam.com

Trezirea în mijlocul nopții poate fi destul de neplăcută și frustrantă. Potrivit oamenilor de știință americani, aproximativ 42% din toți oamenii din SUA se confruntă cu această problemă.

Principalul motiv pentru acest lucru este, fără îndoială, stresul de zi cu zi, deoarece, pe măsură ce dormim, se crează o reacție biochimică puternică între hormonii de stres din organism.

Din fericire pentru această problemă, există un remediu simplu, dar foarte eficient, util pentru cei care se confruntă frecvent cu insomnia- ”praful pentru somn”.

Componentele lui sunt numai două: numai sare și zahăr, dar oferă efecte nebănuite.

Ambele ingrediente sunt necesare pentru organism și metabolismul nostru, deoarece acestea sunt responsabile cu reglementarea hormonilor generați de stres și ajută la generarea de energie de către celule.

Acestea acționează ca un ”încărcător” de celule, deoarece glucoza este necesară pentru mitocondrii, în timp ce sodiul are importanțăîn echilibrarea fluidelor intercelulare, ducând la generare de energie necesară corpului și la o respirație corespunzătoare.

Mai mult, zahărul trimite un mesaj organismului că nu mai are nevoie să elibereze hormoni de stres, iar sarea menține o stare homeostatică, urmată de o generare controlată a adrenalinei. În plus, trebuie să știți deja că zahărul nu face o persoană hiperactivă.

sursa: healthyfoodteam.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.