O adevărată revoluţie în lumea medicală, noua medicină germană (GNM) : ”Dezechilibrele sufleteşti pot declanșa cancerul”. Tipuri de cancer și conflictele aflate la baza lor

foto. amenclinics.com

Boala, această preocupare aproape permanentă a noastră, fie prin grija să scăpăm de ea, fie prin frica de a nu ne atinge, este un subiect tratat diferit în funcţie de cultură, credinţe religioase, timpuri.

Un om de ştiinţă german, doctorul Ryke Geerd Hamer, a cercetat legătura dintre şocurile emoţionale şi declanşarea unor forme de cancer şi a făcut descoperiri care au fost luate serios în considerare de lumea psihoterapiei.

Noua medicină germană (GNM), o adevărată revoluţie în medicină, se bazează pe teoria fundamentată de doctorul Ryke Geerd Hamer

In decursul ultimilor zece ani, doctorul german a examinat 20 000 de pacienti cu toate tipurile de cancer.

Dr. Hamer s-a minunat de ce cancerul nu pare niciodata sa se raspandeasca direct de la un organ la tesutul inconjurator. De exemplu, el nu a gasit niciodata cancer al colului uterin si cancer al uterului la aceeasi femeie.

El a mai remarcat ca toti pacientii lui cancerosi pareau sa aiba ceva in comun: fusese un fel de conflict psiho-emotional anterior declansarii bolii – de obicei cu cativa ani mai inainte – un conflict care nu fusese niciodata pe deplin rezolvat.

Radiografiile cu raze X facute de dr. Hamer au aratat in toate cazurile o umbra intunecata pe undeva prin creier. Aceste pete intunecate se gaseau in aceleasi locuri in creier pentru aceleasi tipuri de cancer. Mai exista si o corelatie 100% intre pata intunecata din creier, localizarea cancerului in corp si tipul specific de conflict nerezolvat.

Pe baza acestor descoperiri, dr. Hamer sugereaza ca atunci cand suntem intr-un conflict stresant care nu este rezolvat, centrul reflex emotional din creier care corespunde emotiei experimentate (d. ex. Furie, frustrare, amaraciune) va ceda incetul cu incetul.

Fiecare dintre acesti centri emotionali sunt conectati cu un organ specific. Cand un centru cedeaza, va incepe sa trimita informatii gresite organului pe care il controleaza, acest lucru avand ca rezultat crearea de celule deformate in tesuturi: celulele canceroase.

El mai sugereaza si ca metastaza nu este acelasi lucru cu raspandirea cancerului. Ea este rezultatul noilor conflicte care ar putea fi produse de insasi stresul de a avea cancer sau de terapiile invazive, sau dureroase, sau vatamatoare.

Dr Hamer a inceput sa includa psihoterapia ca o importanta parte a procesului de vindecare si a decoperit ca atunci cand un conflict specific era rezolvat, cancerul hamer cancerimediat inceta sa creasca la nivel celular. Pata neagra de pe creier, la care dr. Hamer se referea ca la „aglomerarea Hamer”, aratata in imaginea din dreapta, incepea sa dispara.

Radiografia creierului arata acum un edem pe cale de vindecare in jurul centrului emotional vatamat, pe masura ce tesutul cerebral incepea sa repare punctul afectat. Din nou exista comunicare normala intre creier si corp. Un edem similar pe cale de vindecare putea de asemenea sa fie vazut in jurul tesutului canceros, acum inactiv.

In cele din urma, cancerul era incapsulat, evacuat sau eradicat prin actiunea naturala a corpului. Tesutul bolnav disparea si aparea din nou tesutul sanatos. Potrivit d-rului Hamer, adevarata cauza a cancerului si a altor boli este un soc traumatic neasteptat pentru care suntem nepregatiti emotional.
Dr. Ryke Geerd Hamer: fiecare cancer are o cauza emotionala diferita

Dintre cei 20 000 de pacienti cu cancer trecuti in revista, dr. Hamer a descoperit ca fiecare cancer din corp avea o cauza emotionala diferita. De exemplu, toate cancerele sanului stang erau cauzate de persoane care au experimentat un conflict emotional ce a implicat copilul, caminul sau mama; in timp ce toate cancerele sanului drept erau cauzate de persoane care au experimentat un conflict emotional cu partenerul de viata sau cu alte persoane.

Aceasta din cauza ca fiecare tip de conflict psiho-emotional, dupa cum a descoperit dr. Hamer, este abordat de o parte diferita a centrului emotional de reflectie din creier care corespunde unui organ diferit din cadrul corpului.

In aproape toate cazurile, conflictele experimentate intervin la aproximativ 2 ani anterior diagnosticarii cancerului. Urmatoarele arata descoperirile d-rului Hamer despre tipul de conflict psiho-emotional ce face ca boala canceroasa sa apara in fiecare organ al corpului.

CORTEXUL RENAL SUPERIOR: Directie gresita. Ratacire

VEZICA URINARA: Conflict urat. Trucuri murdare

OS: Lipsa valorii de sine. Sentiment de inferioritate

TUMOARE CEREBRALA: Incapatanare. Refuz de a schimba vechile sabloane. Frustrare mentala

GLANDA MAMARA: Implicare a unei griji sau dizarmonii

CANALUL GLANDEI MAMARE: Conflict datorat separarii

SANUL STANG: Conflict privind copilul, caminul sau mama

SANUL DREPT: Conflict cu partenerul sau cu ceilalti

BRONHIOLE: Conflict teritorial

COL UTERIN: Frustrare severa

COLON: Conflict urat nedigerabil (inacceptabil)

ESOFAG: Neputinta de a poseda sau a accepta

VEZICA BILIARA: Conflict de rivalitate

INIMA: Conflict permanent

INTESTINE: Un acces de manie imposibil de stapanit

RINICHI: Lipsa vointei de a trai. Conflict fluid sau datorat apei

LARINGE: Conflict datorat fricii sau spaimei

FICAT: Frica de infometare

PLAMANI: Teama de a muri sau de sufocare, inclusiv teama pentru altcineva

GLANDELE LIMFATICE: Pierderea valorii de sine asociata cu locatia

MELANOM: Sentimentul de murdarire, pangarire, manjire

URECHEA MEDIE: Incapacitatea de a capata oarecare informatie vitala

URECHEA: Neputinta de a digera sau stapani o situatie

PANCREAS: Conflict de tip anxietate-furie cu membrii familiei. Mostenire

PROSTATA: Conflict urat cu conexiuni sau conotatii sexuale

RECT: Teama de a fi inutil

PIELE: Pierderea integritatii

SPLINA: Socul datorat ranirii fizice sau emotionale

STOMAC: Furie de nestapanit. Refulata prea mult

TESTICULE/OVARE: Conflict datorat pierderii

TIROIDA: Sentiment de neputinta

TUMOARE (IN LOCATIE): Alimentarea vechilor rani si socuri. Constituirea remuscarii

UTER: Conflict sexual

surse:

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.