O licoare milenară căreia i se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor

foto: matadornetwork.com

Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului! Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase.

El este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni  sintetice care le aduce imense beneficii.

Gus tul său este agreabil și nu produce efectele oribile ale chimioterapiei
 * Dacă aveți posibilitatea, plantați o viță de vie în grădina voastră*
 Câte persoane mor, în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu puteafi atinse beneficiile multimillonare ale marilor corporații?
 – Puteți să consumați fructele în maniere diferite: puteți să mâncați pulpa, să faceți suc, să faceți băuturi, șerbet, patiserii, etc.
 I se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor.
 Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile.
 Se consideră, de asemenea, ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controlează infecțiile bacteriene și cu ciuperci, eficace contra viermilor, regularizează tensiunea  arterială foarte înaltă  antidepresiv,combate tensiunea și bolile nervoase.
 – In Elveția, șoselele supraterane au fost înlocuite cu rumuri subterane, iar terenurile au fost date în circuitele agricole, numai pentru cultivarea viței-de-vie.
 În Elveția, care este țara farmaceuticelor, s-a constatat că-i mai bine pentru elvețieni să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare.
 Sursa acestei informații este fascinantă; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanți de medicamente ai lumii, care afirmă că, după mai mult de 20 de încercări  efectuate în laborator, în 1970, extrasele au relevat că vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înțelegând aici cel de colon, de san, de prostată, de plămâni, de pancreas…
 Componentele acestei plante au demonstrat că acționează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, pentru  încetinirea creșterii celulelor canceroase și ceea ce este încă foarte uimitor, acest tip de terapie și cu extract de lămâie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase!

 Institutul de Științe în Sănătate, Les Breuleux,


De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.