Pe stomacul gol să nu faci niciodată aceste 5 lucruri

foto: timeofgist.com.ng

Incearca sa te trezesti cu cateva minute mai devreme pentru a manca micul dejun, inainte de a iesi din casa!

Evita sa faceti urmatoarele lucruri pe stomacul gol:

Nu bea cafea pe stomacul gol– sa bem o ceasca de cafea dimineata este, in general, primul lucru pe care il facem, insa nu este sanatos deoarece bautura fierbinte pe stomacul gol creste nivelul de  aciditate din stomac. Poti, de exemplu, sa mananci o felie de paine prajita pentru a evita cafeaua pe stomacul gol!

Evita sa faci exercitii pe stomacul gol- daca  faci exercitii pe stomacul nu te va ajuta la pierderea in greutate, deoarece corpul tau are nevoie de alimente pentru a consuma, astfel vei deveni moale, fara energie, si vei reduce productivitatea generala.

Nu lua medicamente pe stomacul gol-deoarece vei irita mucoasa intestinala, determinand astfel ulcere gastrice, in special daca iei antibiotice sau aspirina.

Nu pleca fara sa mancati ceva inainte-deplasarea cu masina, autobuzul pe stomacul gol, poate provoca greata, si creste riscul de a prezenta boli, deoarece organismului ii lipseste puterea de a lupta cu germenii.

Nu merge la cumparaturi cu stomacul gol– daca te duci la cumparaturi pe stomacul gol vei cumpara alimente care sunt bogate in calorii si grasimi!

Articol relatat de portalul Sicni.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.