Pentagonul, ȘOCAT! Trump dezvăluie informații militare SECRETE

Într-o conversaţie telefonică purtată pe 29 aprilie cu Duterte, Trump s-a lăudat că Washingtonul are „multă putere de foc” în apele Peninsulei Coreene. Avem două submarine – cele mai bune din lume. Avem două submarine nucleare, nu că am vrea să le folosim , se arată în transcrierea conversaţiei.

Această transcriere a fost pusă în circulaţie marţi, sub inscripţia „confidenţial”, de către Departamentul pentru America al Ministerului filipinez de Externe.

Statele Unite au în largul Peninsulei Coreene portavionul USS Carl Vinson, care s-a alăturat USS Michigan, un submarin cu propulsie nucleară ce a tras la chei în Coreea de Sud la sfârşitul lui aprilie.

În acest context, Pentagonului nu-i vine sa creada ca Trump i-a spus lui Duterte despre submarinele nucleare, scrie BuzzFeed News. „Noi nu vorbim niciodata despre submarine!”, au declarat trei oficiali in domeniul Apararii pentru BuzzFeed News dupa publicarea transcrierii conversatiei. Oficiali de la Pentagon sunt socati dupa publicarea transcrierii. Militarii considera ca secretul unor operatiuni de acest fel constituie cheia succesului misiunii lor.

sursa: dcnews.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.