Pui un obiect din argint în apă și tratezi diverse probleme de sănătate

foto: youtube.com

Este foarte popular în ziua de azi să bem apă pe stomacul gol, imediat la trezire. In plus, tot mai multe teorii au confirmat valorile pozitive pe care le are acest obicei.
Iată că în rândurile ce urmează, vreau să vă dezvălui un truc, ce va face din apa pe care o beți dimineața, un elixir al tinereții ce vă va proteja de majoritatea problemelor de sănătate, inclusiv de problemele de sănătate grave ale societății moderne cum ar fi: diabet, gastrită, ulcer, pietre la rinichi, artrita, hipertensiune arterială, obezitate, migrene, etc.

Procedura este simplă!

Trebuie să-ți pregătești apa de seara… Pune într-o sticlă (sau într-un pahar mare) de 500 de ml un bănuț de argint (sau orice alt obiect mic din argint) și câteva frunze de busuioc. Toarnă peste acestea apa, pănă umpli sticla. Lasă sticla sau paharul acoperite până dimineața.

Dimineața la trezire, înainte de a te spăla pe dinți, strecoară amestecul și bea-l pe tot cu înghițituri mici.

După ce ai băut toată apa, poți începe ziua în mod obișnuit.

Asta este tot!

Notă: Dacă pentru orice motiv, nu poți consuma această cantitate de apa de prima dată, ar trebui să începi cu un pahar, crescând treptat cantitatea până când te obișnuiești.

Există numeroase boli ce pot fi vindecate sau ameliorate prin această metodă și în continuare vei observa și perioada abordarea fiecărei boli în parte, astfel:

  • Diabet 30 de zile
  • Epilepsie 60 de zile
  • Constipație 10 zile
  • Ulcer 30 de zile
  • Hipertensiune arterială 30 de zile
  • Migrene 2 zile
  • Curățarea rinichilor 30 de zile
  • Artrita 30 de zile
  • Obezitate – Această procedură te va ajuta să scapi de obezitate cu condiția să o urmezi cât de mult poți. Dacă ești o persoană care are probleme cu kilogramele în plus, acest obicei ar trebui să devină un obicei zilnic. Vei observa efectele dupa 2-3 luni de la începerea procedurii.

Singurul efect advers al acestei proceduri este urinatul des în prima parte a zilei, semn că procedura funcționează.

Combinația apei cu argint și busuioc este secretul acestei proceduri. Argintul și busuiocul purifică apa, conferindu-i acesteia proprietățile vindecătoare.

ps. Am retinut din alt articol ca pe timpul noptii, in gura se formeaza vitamina B12 si este bine sa bem un pahar cu apa, inainte de a ne spala pe dinti; de aceea cred ca se recomanda in acest articol sa bem apa cu busuioc, imediat dupa trezire.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.