Rețeta pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

foto: gandul.md

Întreaga viață, părintele Elefterie, ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța, și-a împărțit-o între marea dragoste pentru Mântuitorul Hristos și darul vindecării, făcând adevărate minuni atât pentru credincioși cât și pentru monahi.

Părintele a lăsat ca moștenire multe rețete de vindecare cu efect garantat, printre care și un leac exceptional pentru imunitate.

Efectele sale devin vizibile din primele două săptămâni de la administrare.

Pentru a prepara leacul tămăduitor al părintelui Elefterie, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 g lăptişor de matcă,
  • 1 kg miere naturală de salcâm,
  • 300 g polen măcinat,
  • 150 g tinctură de propolis,
  • 200 ml ser fiziologic.

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Din acest preparat se administrează o lingură dimineaţa şi o lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Previne riscul apariției bolilor hepatice, renale și cardiovasculare
Întrucât are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm, preparatul este util pentru diminuarea apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul natural îi redă bolnavului energia de care are nevoie, diminuând totodată senzația de oboseală.

sursa: gandul.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.