S-a aflat modalitatea simplă prin care poate fi combătut eficient COVID-19. De ce nu este aplicată?

foto: hankyung.com

Doza injectată variază în funcţie de gradul de severitate şi complicaţii, de la 50 la 200 de miligrame per greutatea corporală, pe zi. Aceste doze sunt aproximativ de la 4,000 la 16,000mg pentru un adult, administrate intravenos, scrie viva.ro

Pe data de 20 februarie 2020, alţi patru pacienţi cu pneumonie coronavirală severă şi-au revenit la spitalul din Tongji. Dozele crescute de vitamina C care au fost administrate au venit cu rezultate bune.

Credem că pentru pacienţii în stare critică, cu pneumonie severă, tratamentul cu vitamina C trebuie iniţiat cât mai repede. În urma administrării s-au putut observa efecte antioxidante, reducerea răspunsului inflamatoriu şi îmbunătăţirea funcţiei endoteliale.

Numeroase studii au arătat că dozele de vitamina C au legătură cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu îmbunătăţesc doar nivelul antiviral, ci previn şi tratează afecţiunile acute ale plămânilor şi bolile respiratorii acute’, se arată într-un comunicat oficial emis de Spitalul Universităţii Xi’an Jiaotong, menționează viva.ro.

Cu toate acestea, specialiştii care susţin că terapia cu vitamina C poate opri coronavirusul sunt atacați că promovează „informații false” și „știri false”. Chiar distribuirea de știri verificabile și citate din specialişti medicali acreditați este restricționată sau blocată pe rețelele de socializare, scrie greenmedinfo.com. Exemple cu privire la acest fenomen pot fi văzute pe această pagină de Facebook.

Într-adevăr, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) s-a întâlnit cu Google și Facebook și alți giganți media pentru a opri răspândirea a ceea ce ei consideră a fi informații greșite. Dezbateri ştiinţifice cu privire la COVID-19 se pare că nu sunt permise.

În mod ironic, Facebook, care blochează distribuirea de știri despre cercetările privind terapia cu vitamina C, este blocat în China de guvernul chinez. Dar semnificativ este faptul că guvernul chinez nu a blocat această ştire reală despre modul cum vitamina C administrată intravenos poate salva vieți în epidemia de COVID-19.

Efectul vitaminei C în vindecare în ultimă fază a bolii, un caz puțin mediatizat este prezentat aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.