Scapă de toxine rapid şi ieftin! Plasturi făcuţi acasă, uşor de utilizat.

Toxinele din organismul uman sunt cauza multor efecte pe care le simțim zi de zi: kilograme în plus, balonare, iritabilitate, stări de oboseală, dureri de cap etc. Cine s-ar fi gândit? La rândul lor, toxinele, sunt efectul alimentației incorecte, a stilului sedentar de viață, adică a lipsei de mișcare, a lipsei efortului fizic regulat.

Se cunosc mai multe modalități de eliminare a toxinelor din corp, printre care amintim: sportul, consumul regulat de fructe și legume proaspete, sauna.  Vă propunem astăzi o altă modalitate a scăpa de toxine: plasturele detoxifiant sau branțul detoxifiant.

Acesta a fost folosit pentru prima dată cu succes de inventivii japonezi. Ei susțin că toxinele sunt îndepărtate din corp în direcția de sus în jos, dinspre inimă spre extremități, iar tălpile sunt locul cel mai potrivit de captare a lor. Metoda este foarte simplă: se aplică plasturele înainte de culcare pe tălpi, iar dimineața se scoate. În rezultatul eliminării toxinelor acesta își schimbă culoarea. Devine mai mult sau mai puțin întunecat, în dependență de cantitatea de toxine eliminată.

Plasturele poate fi găsit în comerț sau puteți să vă confecționați unul de sine stătător, folosind următoarele ingrediente:

  • 150-200 ml de apă
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • plasturi autoadezivi din fașă de tifon

Mod de utilizare:

1. Se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

2. Se pune apa la fiert și se adaugă ceapa și usturoiul. Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.

3. Se scoate de pe foc, se lasă 20 de minute să se răcească amestecul și se strecoară.

4. Se toarnă puțin câte puțin din soluția de ceapă și usturoi pe plasturi, cu grijă, astfel încât să nu se ude partea adezivă. Plasturii trebuie să fie îmbibați atât încât soluția să nu curgă din ei.

5. Înainte de a-i lipi pe picioare, se spală și se usucă bine tălpile.

6. Se aplică plasturii lipindu-i bine de tălpi, se încalță o pereche de șosete și se merge la culcare.

7. Dimineața plasturii se dezlipesc și se aruncă.

 

Beneficiile utilizării acestor branțuri fabricate de sine stătător sunt nenumărate: în urma eliminării naturale a toxinelor crește imunitatea corpului, se îmbunătățește circulația sângelui, se ameliorează crampele musculare și durerile din încheieturi, se ameliorează durerile provocate de artrită, se îmbunătățește calitatea somnului, dispare oboseala și se ameliorează starea psihică.

Atenție: acestea nu sunt indicate persoanelor cu pielea tălpilor sensibilă!

sursa: exclusivenews.ro

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Vlad alexandru spune:

    Da o grămadă de tratamente din plante dar rezultate este ce doctor poate spune mai multe despre plante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.