„Scrisoarea Diavolului”, redactată de o călugăriță posedată, a fost în sfârșit tradusă. Mesajul șocant pe care îl transmite Satana

„Scrisoarea diavolului”, un manuscris ce datează din secolul al XVII-lea şi al cărui autor este o călugăriţă siciliană, a fost de curând tradus.

O scrisoare a diavolului din secolul al XVII-lea, scrisă de o călugăriță siciliană care a pretins că este posedată de Lucifer, a fost în cele din urmă tradusă mulțumită „web-ului întunecat”.

Scrisoarea codată a fost scrisă de Maria Crocifissa della Concezione la mănăstirea Palma di Montechiaro în 1676 și ea a susținut că a fost scrisă de Satana prin mâinile ei.

Aproximativ 340 de ani mai târziu, un grup de oameni de știință italieni au săart codul folosind software-ul de decriptare pe care l-au găsit pe „web-ul întunecat” și au descoperit că poartă un mesaj diabolic – vorbind despre Dumnezeu și Iisus ca fiind „greutăți moarte”.

Călugărițele au crezut-o și, deși nici ele și nici generațiile de călugărițe care au venit după ele, nu au putut să înțeleagă codul, au afișat-o la mănăstire.

O echipă de la Centrul Științific Ludum din Catania, Sicilia, a folosit un program pe care l-au găsit pe „internetul întunecat” pentru a descifra literele.

Ei spun că scrisoarea este foarte greu de descifrat. Aceasta susține teoria enunţată de oamenii de știință moderni conform căreia călugăriţa nu ar fi fost „posedată de diavol”, ci ar fi suferit de schizofrenie sau tulburare bipolară.

Scrisoarea îl descrie pe Dumnezeu, pe Iisus și pe Duhul Sfânt drept „greutăți moarte” și spune că „Dumnezeu crede că poate elibera muritorii”.

De asemenea, spune că Dumnezeu a fost inventat de om, adăugând că „acest sistem nu funcționează pentru nimeni”.

O altă frază tradusă spune că: „Poate acum, Styx este sigur”, referindu-se la râul Styx, care separă Pământul și lumea de dincolo în mitologia greacă și romană, scrie Mirror.

Probleme in iad…

sursa: mesaj.md

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.